Forum » Zvok in slika » hansol monitor in divx prikaz!
hansol monitor in divx prikaz!
sifu ::
imam 2 vprasanji:
1) nekateri filmi (avi) se mi pri ful screen ne prikazejo cez celi zaslon, ampak samo v sredinjem levem delu monitorja...zakaj je tako? a se mogoce komu sanja?
2) imam monitor hansol Mazellan 15AX...imam en problem, pretemno osvetlitev in kontrast...sem ga hotel nastimat..pa nimam pojma kako odpret monitorja...odsraufou sem oba sraufa...odspodaj gre, odzgoraj pa nikakor noce popustit in se bojim da ne bi kaj polomil...a je meu ze kdo izkusnje z odpiranjem mojega modela ali podobnega monitorja iste firme?
hvala za odgovore
1) nekateri filmi (avi) se mi pri ful screen ne prikazejo cez celi zaslon, ampak samo v sredinjem levem delu monitorja...zakaj je tako? a se mogoce komu sanja?
2) imam monitor hansol Mazellan 15AX...imam en problem, pretemno osvetlitev in kontrast...sem ga hotel nastimat..pa nimam pojma kako odpret monitorja...odsraufou sem oba sraufa...odspodaj gre, odzgoraj pa nikakor noce popustit in se bojim da ne bi kaj polomil...a je meu ze kdo izkusnje z odpiranjem mojega modela ali podobnega monitorja iste firme?
hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 226BW ali 2232BW monitor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17644 (10706) | Zako |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19060 (12576) | Ursus |
» | notebook in dodaten monitorOddelek: Zvok in slika | 1758 (1596) | karkoli |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11740 (8608) | Matevžk |