Forum » Zvok in slika » Nekj glede izhodov pri zvočnih karticah
Nekj glede izhodov pri zvočnih karticah
glavic ::
npr. mam doma zvocno ki ima 4 izhodne kanale.
zdej mene zanima kako bi jaz za vsak kanal posebaj nastimal izhodne frekvence?
da bi obstajal, ki bi imel za vsak kanal posebaj equilizer ???
al pa da bi se nastimal po 2 kanala (stero prikljucek - 1 lunkja) (live! npr. k ma 6 kanalov out)
zdej mene zanima kako bi jaz za vsak kanal posebaj nastimal izhodne frekvence?
da bi obstajal, ki bi imel za vsak kanal posebaj equilizer ???
al pa da bi se nastimal po 2 kanala (stero prikljucek - 1 lunkja) (live! npr. k ma 6 kanalov out)
Musselli bizi
Radiant ::
To bi se tehnicno sicer dalo naredit za po 2 kanala ce uporabljas stnadardne RCA stereo jacke (izhode) tako so na Live5.1 in audigiyu samo ni softwara za to.
Lazje bi bilo z npr SP/FID signalom samo bi moral biti v realnem casu encodiran kar pa ni glih standard danes (in se dolgo nebo ce gre verjeti creativu).
Lazje bi bilo z npr SP/FID signalom samo bi moral biti v realnem casu encodiran kar pa ni glih standard danes (in se dolgo nebo ce gre verjeti creativu).
pol pravs da se tega softwersko ne da naredis.
moram nujno uporabit zunanje kretnice ?
moram nujno uporabit zunanje kretnice ?
Musselli bizi
CaqKa ::
dalo bi se.. vse se da kar se tiče programiranja... mogoče obstaja celo na natu kaksen tak program.. bpm program ti vsaj na locene izhode posilja razlicne mixe, zdaj pa če ima vsak izhod posebej eq pa newem...
drugace pa live ima samo 4 analogne izhode, novi 5.1 jih ima 6 če se ne motim
drugace pa live ima samo 4 analogne izhode, novi 5.1 jih ima 6 če se ne motim
ja sej za angalogne kanale me zanima za kere pa...
ni vazn zvocna kartica, ker me zanima ce je to sploh mozn.
ce je pa se zihr da na vseh karticah.
ni vazn zvocna kartica, ker me zanima ce je to sploh mozn.
ce je pa se zihr da na vseh karticah.
Musselli bizi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11375 (5183) | Sarimner |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1833 (1685) | settler |
» | dva mikrofona na en računalnik!prosim za hitre odgovore ki mi rabi danes!Oddelek: Strojna oprema | 1922 (1741) | TEDY |
» | kater program za musko snematOddelek: Programska oprema | 1383 (1367) | .:joco:. |
» | Razlika med med LIVE PLAYER -jimaOddelek: Zvok in slika | 1028 (896) | ElHovica |