Forum » Programska oprema » spss za mac
spss za mac
pino ::
Na faksu so nam rekli naj poberemo free verzijo za program SPSS. No za PC sem nasel, za mac racunalo pa ne.
Ze na faksu je predavatelj nekaj vihal nos ko sem mu omenil MAC-a, pa ne mislim kupovat sedaj PC zaradi SPSS. Po netu pa res ne najdem free SPSS za mac. Ma kdo ta program mogoce doma al pa kaksen link za downlodanje.
Hvala
Ze na faksu je predavatelj nekaj vihal nos ko sem mu omenil MAC-a, pa ne mislim kupovat sedaj PC zaradi SPSS. Po netu pa res ne najdem free SPSS za mac. Ma kdo ta program mogoce doma al pa kaksen link za downlodanje.
Hvala
LP Pino
Jap to sem tud sam nasel. Kje pa downlovdam zadevo? Sem sel na prijavo pa me sprasuje za SPSS ID.
ma ne znam dol potegnit sem pac zabit, sorry
ma ne znam dol potegnit sem pac zabit, sorry
LP Pino
moowy123 ::
Uporabiš lahko zastonjsko orodje imenovano Virutalbox na katerem boš lahko laufal virtualne winse. Tam pa poganjaj spss.
Seveda je teh možnosti več (vmware, parallels, bootcamp->iz apple-a)
Seveda je teh možnosti več (vmware, parallels, bootcamp->iz apple-a)
STASI ::
pino: Izpolniš in plačaš in verjetno potem downloadaš.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
He he $1599.00 za to da bom profesorju pokazal, da znam kej delat na tem programu - ce bom kaj znal. Bo treba prof, vprasat kje je on videl zastonj program, da ga dol potegnemo. Vseeno hvala za trud.
LP Pino
zos ::
Tako kot so ti drugi rekli. Parallels ali kaka druga oblika virtualizacije, ce imas Intel Mac. V skrajni sili pa je resitev Virtual PC, pa kaksne windows 2000.
Ice-Heki ::
1) Rečeš profesorju da ti on poišče programsko opremo
2) Poslužiš se ... kako se že reče? Morja? Travnika - no tam kjer za vsak problem raste svoja rožica
2) Poslužiš se ... kako se že reče? Morja? Travnika - no tam kjer za vsak problem raste svoja rožica
Jap nimam intel maca, bom delal v smeri virtual......
ce-Heki
0 ja na travniku tud ne najdem te ro0zice edin ce mi jo ti pokazes.
ce-Heki
0 ja na travniku tud ne najdem te ro0zice edin ce mi jo ti pokazes.
LP Pino
Ice-Heki ::
@pino: hm, bom mal pogledal med zalivanjem rožic ...
Drgač pa na žalost je tko, de smo pač včasih prisiljeni uporabljat travnike, ker nam izdelovalci programske opreme ne zagotovijo, da bi da delala na različnih sistemih - sam imam zaradi tega problem, ker moram imeti na računalniku M$ okolja, ker na linux-u polno mojih programov ne dela :S
Drgač pa na žalost je tko, de smo pač včasih prisiljeni uporabljat travnike, ker nam izdelovalci programske opreme ne zagotovijo, da bi da delala na različnih sistemih - sam imam zaradi tega problem, ker moram imeti na računalniku M$ okolja, ker na linux-u polno mojih programov ne dela :S
volkec ::
Brez povezav do rožic ali pa sledijo ukrepi(zaklep teme, ...).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: volkec ()
Loki ::
zrhtaj si na referatu dostop do racunalniske ucilnice, kjer imate spss, pa opravljaj vaje tam. drug link bom pa dal malo pozneje.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Wine 1.2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11898 (10278) | poweroff |
» | PSPP v zadnjem letu doživel precejšen razvojOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7104 (6299) | lukanium |
» | Privat vs. komercialna raba plačljivega SW (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 9976 (7447) | imagodei |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15586 (10668) | Eru |
» | program za statistiko???Oddelek: Programska oprema | 3331 (3262) | kamperr |