Forum » Pomoč in nasveti » LCD problem
LCD problem
shaby ::
Problem je sledeč:
Mam lcd ekran in ko vklopim rač. se mi izpiše na zaslonu "No support".Je "tipka" "AUTO" in ko to stisnem mi popravi, te zgine...al čez nekaj časa se vrne....to dela znova in znova...Kaj je lahko tu napaka?
LP!
Mam lcd ekran in ko vklopim rač. se mi izpiše na zaslonu "No support".Je "tipka" "AUTO" in ko to stisnem mi popravi, te zgine...al čez nekaj časa se vrne....to dela znova in znova...Kaj je lahko tu napaka?
LP!
chrush ::
Lahko da imaš nastavljeno resolucijo, ki je monitor ne podpira. Lahko prideš v varni zagon?
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
shaby ::
Se opravičujem al odsoten sem bil...lahko ja in zanimivo da tam ne kaže... sam če normalno grem v winse pol kaže to .. če pa na ekranu stisnem gumbek "auto" pol on popravi sliko al naprimer ko odprem wolfenstein igrico pol mi v meniju isto to napiše, ko stisnem gumb pol sam ne pride nazaj.Samo ko se nekaj spremeni kot naprimer zaženem igrico ali se odjavim in prijavim....itd itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 47694 (20058) | Peter6 |
» | okvara racunalnika (zagon)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1784 (1155) | StajercSSS |
» | Se v islandskih šolah pričenja prehod na Ubuntu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17483 (12965) | Pithlit |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5253 (4182) | r5r |
» | TeŽava s trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1716 (1359) | bluefish |