Forum » Pomoč in nasveti » Radeon 9200se problem
Radeon 9200se problem
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
KomisarRex ::
Imam problem z grafično kartico in sicer v Control centru, pod smartgart nikakor nemorem nastavit AGP settingov. Vsakič ko nekaj nastavim se po ponovnem zagonu računalnika nastavitve zbrišejo. Delujejo le PCI settingsi. To mi povzroča težva pri nekaterih igrah zato prosim će mi lahko kdo pomaga.
Moj računalnik:
AMD Athlon 2600+
Matična: asus a7v8x-x
1.5 giga rama
300 giga disk
Inštalirane imam zadnje drivere za to grafo.
LP
Moj računalnik:
AMD Athlon 2600+
Matična: asus a7v8x-x
1.5 giga rama
300 giga disk
Inštalirane imam zadnje drivere za to grafo.
LP
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Azrael ::
Zadnji diverji za neko grafo so običajno najbolj zanič od vseh možnih variant driverjev zanjo. Treba prepričati folk, da je čas za nakup nove grafe.
Odinštaliraj trenutne driverje, popucaj smeti, ki ostanejo z Driver Cleaner Pro in poskusi neke driverje, ki so vsaj leto dni starejši od trenutnih. Imel podoben problem z R7000.
In BTW R9200SE ni kaj prida za igre, ne glede na driverje, SE pomenil, kot je pokazala realnost Slow Edition.
Odinštaliraj trenutne driverje, popucaj smeti, ki ostanejo z Driver Cleaner Pro in poskusi neke driverje, ki so vsaj leto dni starejši od trenutnih. Imel podoben problem z R7000.
In BTW R9200SE ni kaj prida za igre, ne glede na driverje, SE pomenil, kot je pokazala realnost Slow Edition.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrade ali nov računalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4598 (3636) | DarwiN |
» | ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 61288 (25526) | Galaxy |
» | Nova AGP grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1343 (1005) | Fifty |
» | problem z asrockomOddelek: Strojna oprema | 1626 (1295) | Good Guy |
» | FX 5900 ali 9800XT ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3739 (2830) | boštjan |