Forum » Kaj kupiti » Nakup TV kartice
Nakup TV kartice
enxtip ::
Pozdravljeni, ker se odločam za nakup tv kartice in je le-teh malo morje. Me zanima katero bi mi priporočali do nekje max 70 eur. Bolj se odločam glede zunanje tv kartice saj bi jo lahko uporabil tudi na prenosniku. Torej katero priporočate za nakup?
no? ima kdo kaksne izkusnje glede tega? je boljse zunanja ali notranja ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: enxtip ()
pregledal sem vse teme. Zanima pa me še če imajo zunanje tv kartice tudi strojno kodiranje v mpeg 2 ali drugem formatu? Ter če je možno da bi snemal iz vhs na računalnik video?
p.s. Kaksna je razlika v kvaliteti med snemanjem strojno kodiranega videa in programskega?
Lp
p.s. Kaksna je razlika v kvaliteti med snemanjem strojno kodiranega videa in programskega?
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: enxtip ()
Jakka ::
Za 70€ nima noben zunanji tuner strojnega kodiranja v mpeg2. Razlike v kvaliteti med strojnim in programskim kodiranjem pomoje ni, namreč v prvem primeru to dela čip na kartici, v drugem pa sistemski procesor (mora biti dovolj zmogljiv).
Pri nakupu tunerja pazi, da ima usb (nekateri zunanji tv tunerji nimajo usb priklopa) ter primerne vhode (kompozitni). Preko antenskega kabla pa raje ne prenašaj videa.
Pri nakupu tunerja pazi, da ima usb (nekateri zunanji tv tunerji nimajo usb priklopa) ter primerne vhode (kompozitni). Preko antenskega kabla pa raje ne prenašaj videa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4672 (3593) | sokel |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10226 (8035) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7458 (5525) | Tiash |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19586 (12626) | Izi |
» | Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000Oddelek: Kaj kupiti | 2899 (2093) | Izi |