» »

Spletna stran

Spletna stran

lol-a ::

Lepo pozdravljeni!
Imam nekoliko vprasanj,in upam da mi boste pomagali pri teg vprasanjih,ki se mi porajajo.

1. Izdelal sem spletno stran, katera je pisana v html. Ta stran pa vsebuje flash-e. Ko nastavim,da se mi stran postavi na sredino,...mi se vse postavi na sredino, razen flashev....flashi se kr nekam postavijo.Kako nastimam da bom stran imel na srediini z flashi vred in kako nastimam da bom ta stran,ki bo na sredini imela okrog sebe nekaksen okvir?

2. V html datoteko, ki se imenuje "index.html" zelim vstaviti php skripto.Zanima me kako zatem ko php skripto vstavim v to html datoteko, kako to stran poimenujem;
a) index.php
ALI
b) index.html

3. Ce zakupim streznik pri nekem X ponudniku, in zelim streznik ki podpira php in ima MySQL podatkovno bazo vključeno, me zanima moram jaz v primeru da zelim na ta streznik naloziti neke strani ki so napisane v php, moram kaj se prej instalirati na ta steznik ali je dovolj ,da samo nalozim stvari gor.

V naprej se Vam zahvaljujem za vase odgovore. Upam da mi boste dali konkretne odgovore.
Se enkrat v naprej Vam vsem hvala.

LP,
lol-a

Pimoz ::

1. pokaži kodo (šele iz tega bom lahko vidu kaj si narobe naredu
2.index.php
3.se pravi če imaš hosting providerja ki ti ponuja php in mysql potem samo naložiš stvari gor in mora da dela

lol-a ::

Ker sem imel problem z objavo kode na ta forum...namrec prvic sem hotel objaviti kodo....pa ni slo...zato sem kr kopiral v beleznico in printscreen uporabil.
Upam da se bo videlo :)

LP

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: BluPhenix ()

Road Runner ::

Naslednjic raje uporabi pastebin
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322252636 (27301) miko22
»

HTML in SQL pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
517579 (6457) def0r
»

Izvajanje php v .html

Oddelek: Izdelava spletišč
242035 (1384) Tody
»

PHP5 ne dela!