Forum » Izdelava spletišč » Vprašanje glede phpBB baze
Vprašanje glede phpBB baze
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa pregledujem in iščem, pa nekako ne najdem nič uporabnega. Zanima me, kako bi v bazi phpBB foruma (fajl .sql) našel, kateri uporabnik je glasoval za kaj pri določeni anketi. Je to sploh možno?
LP
Že nekaj časa pregledujem in iščem, pa nekako ne najdem nič uporabnega. Zanima me, kako bi v bazi phpBB foruma (fajl .sql) našel, kateri uporabnik je glasoval za kaj pri določeni anketi. Je to sploh možno?
LP
R33D3M33R ::
A si pomislil, da se pri uporabniku mogoče samo označi, da je v anketi že glasoval, njegov glas pa prišteje k glasu, ki ga je oddal. Načeloma bi lahko pogledal v serverjev log. Veliko sreče pri iskanju
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Tody ::
Edward to boš pa našel takrat, ko boš ugotovil da baza ni datoteka :)
Obstaja pa en dodatek, ki ti pove kater nick je kako glasoval :)
stran na www.phpbb.com
Obstaja pa en dodatek, ki ti pove kater nick je kako glasoval :)
stran na www.phpbb.com
MihaFirst ::
Tody je pa vedno pameten
Če nardim backup baze dobim en sam sql fajl, ki ga lahk gledam v Notepad++. To je vse, kar me zanima.
Sicer pa hvala za link, bom probal :)
Če nardim backup baze dobim en sam sql fajl, ki ga lahk gledam v Notepad++. To je vse, kar me zanima.
Sicer pa hvala za link, bom probal :)
iNDigo_Child ::
Bom mal obudil to temo, da ne bom lih nove delal... a bi mi kdo znal skalkulirati, kolk velika je baza, če ima forum phpbb2 15000 prispevkov pa 200 uporabnikov?
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252742 (27407) | miko22 |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15808 (11290) | mmorph |
» | phpBB forum; a dela na IIS?Oddelek: Programska oprema | 1976 (1705) | boych |
» | phpBB2 problemOddelek: Izdelava spletišč | 1110 (1013) | Ales |
» | Medsebojno ocenjevanje uporabnikovOddelek: Slo-Tech | 2463 (1688) | Jebiveter |