» »

Problem z zaslonom-NOKIA 6280

Problem z zaslonom-NOKIA 6280

Pinzl ::

Na moji dragi nokii se je danes zjutraj pri gledanju videa dobesedno razlil ekran. Da opišem bolj podrobno
Se zbudim in si na telefon prenesem vidospot z računalnika,dam prevajaj in po cca.2 min gledanja se telefon ugasne,ga vklopim nazaj in vidim da se na ekranu prikazuje samo črna barva čez sredino ekrana pa je bela črta in še več manjših.Na ekranu se sedaj nič ne vidi ta pa naj ne bi spadalo pod garancijo.Gospod na Telerayu mi je še prav jezno povedal da če je bil samo na mizi da se nebi razlil. Problem je da se miu je to zgodilo že drugič vendar prvič ni šel na popravilo saj sem ga cca.15-20 minut pustil mirovati in je normalno delalo.
Je mogoče kakšna možnost da bi to spadalo pod garancijo saj je na telefonu samo ena praska ki pa je stara nekaj več kot 4 mesece, in zanima me če kdo ve kam bi lahko dal telefon popravit razen na teleray.

Hvala za vaše odgovore!

bluefish ::

ko je moja nokia otrpnila približno dva dneva pred koncem garancije, sem jo nesel na popravilo h Teleray-u na Riharjevi. Vsaj takrat niso nič komplicirali, čeprav je bilo očitno, da je okvara posledica padca (stroški popravila pa 40k).

Ne vem, ne vem. Zadnja možnost je morda, da se pozanimaš na zps.

Keyser Soze ::

Jaz tam še nikoli nisem imel problemov.

Še celo crknjeno anteno na 7650 so mi brezplačno popravili brez zahteve po dokazilu garancije. Pa je bila kupljena iz druge roke in že kar stara. Sem bil prav prijetno presenečen, ker sem mislil, da bom plačal kot munjen.

A si mogoče bil malo bolj "samozavesten" na servisu, pa si naletel na kajlo?:D

Taka okvara je lahko posledica slabe izdelave lahko pa tudi posledica praske, če je nastala med padcem. Niti ni izključeno bolj stresno ravnanje, brez vidnih zunanjih poškodb. Včasih je dovolj padec z višine v etuiu, pa je telefon lahko fuč. Probaj še enkrat srečo na Telerayu. Morda bodo imeli boljši dan.
OM, F, G!

Pinzl ::

Bom še enkrat poklical ali pa se bom osebno zglasil na servisu naslednji teden.ZPS nima pomoje nič veze s tem ker kar piše v garanciji jen d če zaradi malomarnosti se kaj poškoduje to ne gre pod garancijo. Če ne bo šlo v garancijo bom pa dal tistih 60€ pa je. A pa kdo ve kje še popravljajo nokio

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
35081932 (9842) Twixz
»

Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )

9121116 (15826) ziga1990
»

Slab aparat še vedno odplačujem

377048 (5185) SendID
»

Teleray :-)

286540 (3873) Dr_M
»

Nokia N70 in software update problem