Forum » Pomoč in nasveti » Kako do datotek znotraj .exe?
Kako do datotek znotraj .exe?
maratonec5 ::
Iz izvrsne datoteke ki je program za namestitev gonilnikov bi rad potegnil samo gonilnik .inf . Sem poskusal z winrarom pa ne gre. Konkretno gre za intel matrix storage manager. Rad bi namrec slipstreamal windows xp instalacijski disk.
Z reshack ne gre. LP in hvala. Se kaksen predlog? Poskusal sem ze z ogromno programi pa ni slo!
StratOS ::
Daj datoteko nekam na net, pa ti bomo pomagali.
lp
lp
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
#000000 ::
Obstaja en DVD z imenom All drivers 4 all windows, jest ga nekje celo imam, če napišeš točno za kater hardware gre, bom pogledal, baje naj bi bili vsi driverji, do nekje lani poleti. LP
Hvala za pomoc. Sem se spomnil da lahko driver potegnem kar iz windows32/drivers direktorija.
sustah ::
Lahko pa poskusiš tudi z Total Commanderjem, načeloma kar gre :) označiš fajl, potem pa Datoteka - Razširjanje...
lp
lp
It is!
kixs ::
Uporabi Total Commander.
Z misko klikni na to EXE datoteko, nato pritisni CTRL+PageDown in dobil bos vsebino tega EXE fajla (seveda, ce je to komprimirano v executable obliki).
LP
Z misko klikni na to EXE datoteko, nato pritisni CTRL+PageDown in dobil bos vsebino tega EXE fajla (seveda, ce je to komprimirano v executable obliki).
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267212 (66804) | Seljak |
» | Posodobitev BiosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1350 (1349) | kixs |
» | Težave z snemanjem dvdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1695 (1528) | dzinks63 |
» | Windowsi se nočejo zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1404) | R33D3M33R |
» | Gentoo install (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5179 (4599) | HerrBaron |