» »

Seti?

Seti?

rap3r ::

Men prav da se nemore prklopt na seti server da bi poslal podatke in nove uzel dol!;(( A ostalim dela?:\
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Tomi ::

Meni včeraj na mašihah na faksu ni delalo, potem pa je nekje začelo pred sedmo ( vsaj po paketih gledam ), doma pa imam tako ali tako 300 paketov v zalogi..
metrodusa.blogspot.com

DOLF ::

Trenutno (od sobote naprej) imajo neke probleme... Sicer pa ko se kaj zatakne poglej na ta link....
....I have seen things you people wouldn't belive.....

Kato to mislš da maš 300 paketov na zalogi?A ne pošlje nazaj rezultatov ko konča trenutni paket?Men dons še zmerm nedela!Pa ta paket mi je delu kar 40 ur?!V čem fora?Gledu sm pa da ma folk povprečn 13 ur-tm nekje!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Aja pa status server piše:The data server is up and running, but dropping connections-kaj bi to pomenil?

Binji ::

Da ni stabilen po moje- lahko prekine povezavo sredi downloada
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BigFoot ::

rap3r> če si naložiš kakšen SETI Driver ali kaj podobnega si boš lahko vnaprej z neta potegnil en kup paketkov (jest jih mam skoz 50).
drgač jim ga pa že ene par dni neki serje.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

No, imam Seti Gate, in ker sem zadnjič bil na faksu, z laptopom, na 10Mbit liniji, sem si potegnil za pol leta paketov.
Tako da se sploh ne sekiram, če paketov ni.
metrodusa.blogspot.com

Thanatos ::

rap3r ker comp pa maš ali bolje katero verzijo nucaš?

Verzija je 3.07 mam pa celerona 1100! V čem je pa razlika med Seti Gate in Home? In kje dobit GAte?!

Seti Gate je program, ki shranjuje podatke (pakete) in dela z njimi statistiko..
Je prav praktičen, pa dl pa poglej na google.
metrodusa.blogspot.com

BigFoot ::

v bistvu Seti Driver in Seti Gate delata isto stvar. je pa res da je nekako Seti Driver meni veliko bolj všeč. stvar osebnega okusa pač.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

PaJo ::

Tocno tko, je stvar okusa, jaz recimo tudi porabljam setiDrive:)

Aja.. glede seti-ja pa mislim da zdaj ze ok del, men vsaj je ratlo posalt vse obdelne pakete za zadnjih par dni:)
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1258507 (6260) d0rK
»

Seti (cas obdleve vedno vecji)

Oddelek: Programska oprema
111332 (1108) JLP