» »

GeForce GTS+ Detonatorji

GeForce GTS+ Detonatorji

[DrAc0] ::

Mene pa zanima naslednje.
Imam Geforca Gts od Leadteka in problem je to da mi vsaki detonatorji ki jih dam gor sistem sesujejo oz. se niti ne zazene, igre ne delajo in podobne bedarije. Trenutno imam orig. gonilnike in to vsaj dela.
Ampak rezultati so porazni !
Katere naj dam gor da bo tko kot je treba.
Prosim za nasvet !
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..

BendeR ::

Ja lahko bi malo bolj opiso svoj sistem in kere winse uporabljaš? Pol maš gor drivere za chipset in kere detonatorej uporabljaš oz. od katerih naprej se ti to dogaja??

Ja mal bi se lohk bolj zjasnil.:D
Abit BH6+Celeron 1000@1240, Geforce GTS in ostalo. Hja zdej cist tocno ne morem povedat ker sem procesor pred kratkim menjal. In sem se sele tedaj opazil ta problem ter od kar imam Win XP , Problemi pa se pojavljajo od detonatorjev 21.83 dalje ali nekaj podobnega, starejsih verzij se nisem probaval. Ampak mislem da mi ne bodo prinesle nic dobrega. Ter se to ce se mi sistem (Win) ne zbudi moram v biosu preklopit iz 2/3 na 1/2 Cpuclock/Agpclock al podobno. Pol se pa uzgejo, sam to ni to. Dovolj ?

BendeR ::

Ja je dovolj ja :)

Si probo odvit comp?Če maš navito grafično jo nastavi na tovarniške nastavitve.Prvo porbaj to.

Hja
Vse je nastavljeno na tovarnisko nastavitev. Nic spremenjeno. Nic navito. Nic sploh.:D
Se kaksna ideja...?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Navijanje
122458584 (27316) LittleDevil
»

Radeon 9800 pro se pregreva z saphire hlajenjem...

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
301659 (1105) iElectric
»

Morebitne težave z matično ploščo.

Oddelek: Strojna oprema
221422 (1252) D4rkDoG
»

HELP - geforce mx400 32 rama + celeron 300a na 450 =SRANJE

Oddelek: Pomoč in nasveti
161269 (1032) ABX
»

kaj je z mojim GTS-om?????