» »

Katero zvočno za Logitech Z-5500?

Katero zvočno za Logitech Z-5500?

__Devil__ ::

Zanima me katero zvočno naj kupim da bi bila dobra za z-5500?
razmišljam o tej:
http://www.elektronika.si/product_info....

Priporočajte pa mi zvočne kartice do 50€ prosim! povezal pa bom preko optike verjetno.
hvala! :)

bastadu ::

Pomoje je pametneje, če s takimi zvočniki gledaš po zvočni kartici, ki podpira DD Live, torej realnočasovno kodiranje v DD. Tako lahko tudi z igrami uživaš preko 5.1 DD zvoka preko optičnega kabla ... Jaz prodajam eno rabljeno za ceno podobno tvoji ciljni ceni, je kot nova in špila kot bomba, mel sem jo ravnotako na Z-5500. Če te zanima ZS.

jan01 ::

Beži stran od Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio, saj je velik nateg(je le prepakiran audigy2, ne pa prava kartica iz xfi serije! Če gledaš od creativa, raje vsaj Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer oz šše boljše Creative Sound Blaster X-Fi Titanium...

kaj ni nobene bolj poceni? jaz bi mel samo toliko da bi imela optični priključek in tam gor priključil.. aja pa kaj sploh je natančno x-fi zvok...
lp!

lasse007 ::

Jaz imam tudi te zvočnike, kupil pa sem zvočno kartico Club 3D Theatron DTS Agrippa 7.1 PCI, ki ima optični in koaksialni digitalni izhod, zvok pa zakodira v DTS (ali DD), ker drugače zvočniki 5.1 signal prepoznajo kot da je stereo.

Jaz sem s kartico zadovoljen, mnogim se zdi sumljiva cena (65 EUR), meni se zdi kar kvalitetna vsaj glede zvoka iz digitalnih izhodov. Zraven dobiš tudi optični kabel.

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)

ja verjetno bol kupil Club 3D Theatron DTS Agrippa 7.1 PCI :)

malo mi je škoda dnarja.. pa če je tako dobra pa naj bo.. za tiste creativove pa ne mislim davat po 100 € 8-O

lp! ;)

Ciklamen ::

A škoda ti ga ni bilo za zvočnike?

Če si za zvočnike odštel čez 300€, potem še lahko riskiraš 60€ za nakup zvočne ;)
- End of the Post ->

ja pa saj sem reko da bom kupo Club 3D Theatron DTS Agrippa 7.1 PCI. .saj ni tak slaba .. al?? :)
aja pa nisem neki super pro g33k na zvok (tut z 6ch navadnimi priključki sem zadovoljen).. xD :D

Zgodovina sprememb…

Ciklamen ::

Jaz sam imam Z-2300 pa sem nabavil še Club 3D Theatron 7.1 pa ti povem, da je že razlika opazna od tiste integrirane zvočne.

Pa nisem tudi ne mahnjen na zvok, brez skrbi.
- End of the Post ->

mrTwelveTrees ::

kupi creative ! ne bo ti žal, pa če daš nekaj evrov več
jaz mam integrirano na plati zvočko od creative + optična povezava + Z5500 seka, super zvok, (ne igram igric) muska, filmi....

lasse007 ::

Ja, Creative Soundblaster še zdaj odzvanja v naših ušesih.:)

Audigy 2ZS imam priklopljeno na stereo ojačevalec (seveda analogno) in sem še zdaj navdušen nad zvokom te kartice.
Club 3D Theatron ima drugačen zvok, ima pa digitalne izhode.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)

MViper ::

Imel sem X-Fi Xtreme Music.. Sedaj imam xonar DX.. za glasbo je xonarka boljsa.. pod pogojem, da imas tudi glasbo v nekem kvalitetnem formatu. Meni osebno zadostuje v nekje vsaj 256kbps.. Ceprav 320kbps je ze kul. Za spile je pa mogoce Creative boljsi. Samo mi pri Xonarju odtehtajo bistveno boljsi driverji, kot Creative megacrap driverji.
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..

Zdravo!
Jaz sem danes dobil te zvočnike logitech z-5500 :D in me zanima, če se da naredit, da ko predvajaš muzko, da po muziki utripa tista lučka ko je na gumbu za prižgat? ker sem videl da nekaterim utripa men predvajanjem glasbe..

lp!

ja ne gre, vem. Sem ugotovil že nekaj časa nazaj :D

plavko61 ::

Po mojem je razlika samo pri analognem izhodu. Tvoji zvočniki tako imajo digitalni vhod, tako da priključiš preko optike ali koaksialca tvojo integrirano in je to to.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

Po mojem je razlika samo pri analognem izhodu. Tvoji zvočniki tako imajo digitalni vhod, tako da priključiš preko optike ali koaksialca tvojo integrirano in je to to.

kaj pa, če kupiš kako bolšo zvočno (Xonar DX) in povežeč analogno, prek tistih 3 kablov. Bi bolje igralo z boljšo zvočno na analognem kot z slabo oz. intergrirano na optičnem ali koaksialnem?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočna kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7511097 (3222) Machete
»

5.1 zvok v PC igrah?

Oddelek: Zvok in slika
385038 (1454) KTr1sk
»