» »

premestitev

premestitev

_nnn_ ::

mene pa zanima ali se da v OŠ zaprositi za premestitev v drug oddelek in sicer po svoji želji, ne zaradi kakšnih hujših kršitev. Če se da me še zanime kaj moram za to storiti.

lp :3>:D

darkolord ::

Ponavadi se to da, če imaš res dobre razloge (npr. da te sošolci nadlegujejo ali kaj podobnega). Kar tako pa pač ne.

Ice-Heki ::

Pri nas v osnovni šoli se je sošolka prestavila iz našega razreda v drugega zato, ker je bila v drugem njena soseda in sta potem imeli isti urnik in sta lahko skupaj hodili domov :\

kajpravis ::

Razgovor z šolsko svetovalko ali psihologinjo je dobrodošel način reševanja najrazličnejših težav učencev. Ponavadi se ti delavci prav potrudijo za učence, saj je njihov cilj zadovoljni učenci.

ja no sj ne zato da mam probleme u mojem razredu, se čist dobr razumem z vsemi, mogoče še preweč:D mama pa u paralleki dwa BF-ja in še druge frende p to in bi mi blo bolš če sm tm.
a mogoče kdo we kaj moram narest; mogoče napisat prošnja ali kaj:\

lp :3

oemdzi ::

zakur sosolcu lase pa bos ziher dobiv premestitev >:D >:D >:D

Pr ns je blo dost, da je sošolka razredničarki povedala in je ona vse to potem naprej peljala - povedala je pa ob koncu šolskega leta

aha ok. no sj jst to mislm ju3 takoj ko se začne šola powedat razredničarki. sj naša šole je itaq zelo maejhna. nas je samo 300. tako da sta samo A in B oddelka. Ice-Heki a pol so jo premestil al kaj?

lp :3

@_nnn_ se opravičujem za pozen odgovor, sedaj si verjetno že premeščen. Ja pri nas so sošolko premestil brez problema.

no ewo ist sm že premeščen. vse skupaj je trajalo 1 teden. sem pa mogel napisati prošnjo in obrazložiti razloge ravnatelju>:D :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Šola
30143160 (3363) WizzardOfOZ
»

Profesori širi laži in govori neresnico drugim staršem (strani: 1 2 )

629625 (6294) r3dkv1c4
»

OŠ - kaj storiti v primeru nemogoce uciteljice (strani: 1 2 )

9022192 (17749) s6c-gEL
»

kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )

779651 (8231) ERGY
»

Profesori krešijo pravila? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
756864 (6006) [BISI]

Več podobnih tem