Forum » Pomoč in nasveti » WinXP SLO in 32x pekač
WinXP SLO in 32x pekač
Lime ::
Obstaja npr. Nero CD speed.
Samo ne vem zakaj bi se zajebaval z meritvami, če lahko izgubiš največ 100-200 SIT ko poskusiš medij.
SmartBuy 700MB 24x delajo tudi na 32x.
Ostalih nisem probaval, ker so SmartBuy zakon in drugih sploh nočem.
Samo ne vem zakaj bi se zajebaval z meritvami, če lahko izgubiš največ 100-200 SIT ko poskusiš medij.
SmartBuy 700MB 24x delajo tudi na 32x.
Ostalih nisem probaval, ker so SmartBuy zakon in drugih sploh nočem.
JXS ::
kriko: zakaj se men zdi, da vse kar ti hoceš je da zo važiš stem da mas slo XP-je in 32x pekač???
Kar se tiče slo XP-jev, ti lahko povem da je vse eno kere maš ang al slo, vse skupi je microsoftov krš!!! kar se pa tiče pekača, jaz mam že več kot mesec 32x/12x/40x pekač, ja rw-je mi peče z 12x pa se zato ne važm na slo-tecu!!!!
Men je še vsak 24x cd pekl z 32x brez problema, peku sm tud 16x cdje z 32x tud brez problema.
Kar se tiče slo XP-jev, ti lahko povem da je vse eno kere maš ang al slo, vse skupi je microsoftov krš!!! kar se pa tiče pekača, jaz mam že več kot mesec 32x/12x/40x pekač, ja rw-je mi peče z 12x pa se zato ne važm na slo-tecu!!!!
Men je še vsak 24x cd pekl z 32x brez problema, peku sm tud 16x cdje z 32x tud brez problema.
Tomi ::
Tale tema je, ne vem sicer točno zakaj, tako strašno smešna..
Kaj je bilo ress treba povedati, da imaš Slo WinxP?
Kaj je bilo ress treba povedati, da imaš Slo WinxP?
metrodusa.blogspot.com
CaqKa ::
tomi: to je zato ker je ded zasledil da na slowinxp delajo samo cdr ploščki ki so izdelani v slo...
Kekec ::
Kulk so pa kaj prevedeni Slovenski XP-ji? A v celoti al so sam taglavni programi ostalo pa ne ali tudi???
CaqKa ::
verjetno vse razen blue screena.. tistega so morali pustit da pač veš da imaš Windowse™
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Tomi ::
Sedaj si šel pa v drugo skrajnost..
Fora je bila v tem, da si dal dve temi v eno, zato je bila smešna...
Fora je bila v tem, da si dal dve temi v eno, zato je bila smešna...
metrodusa.blogspot.com
Paramedic ::
Sej majo kr čudne deklaracije teli ploščki. Js sm že peku glasbo na SKC 8x 650mb s 24x hitrostjo, pa je čist v redu zvok :)
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6600 (4511) | pingo76 |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8807 (7053) | Zheegec |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5541 (4854) | wilecoyot |
» | uniceni CD-ji pri peki z NerotomOddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1115) | City |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8914 (6329) | City |