Forum » Programska oprema » Predvajanje DVD-filma ki je kopiran na trdi disk
Predvajanje DVD-filma ki je kopiran na trdi disk
kekc ::
Na disku imam kopijo filmskega DVD-ja z velikostjo 7,88 Gb, tak da mi je prevelik da bi si ga zapeku na prazen DVD in si ga pogledal iz playerja.
Če ga hočem pogledat, lahko odpiram posamezne VOB datoteke z WinDVD 6, seveda brez podnapisov in cel film je zazkosan na 8 (!) VOB datotek.
Ali obstaja kakšen način, da si ogledam DVD film iz trdega diska, kot direktno iz DVD-ja.
Če ga hočem pogledat, lahko odpiram posamezne VOB datoteke z WinDVD 6, seveda brez podnapisov in cel film je zazkosan na 8 (!) VOB datotek.
Ali obstaja kakšen način, da si ogledam DVD film iz trdega diska, kot direktno iz DVD-ja.
karafeka ::
Gledaš lahko z vsemi (powerdvd, windows media player classic, verjetno tudi windvd - ga nikoli nisem uporabljal).
Odpreš pa VIDEO_TS.IFO (oz. nekaj podobnega, vendar ne sme biti končnica VOB).
Odpreš pa VIDEO_TS.IFO (oz. nekaj podobnega, vendar ne sme biti končnica VOB).
AlienGT ::
Jaz z PowerDVD odprem folder kot DVD in mi predvaja kot bi vstavil DVD medij v enoto.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.
tomaz- ::
točno tako, izbereš mapo ali pa folder video ts. dlje ne rabiš "odpirat" map, pa ti bo vsak ta program zagrabil dvd kot celoto...
kekc ::
Joj IFO datoteke niti poskusu nisem. Zdj dela od začetka z vsemi funkcijami, hvala Karafeka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78017 (20153) | CaqKa |
» | Dvd PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 3099 (2680) | Lime |
» | DVD in divx posnapisiOddelek: Zvok in slika | 1774 (1609) | BlackHole |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2050 (1500) | matevzm |
» | DVD ripanje??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1872 (1570) | Igor |