Forum » Loža » študentsko delo
študentsko delo
karafeka ::
Pozdravljeni
Verjetno bi se dalo najti odgovore za to tudi na internetu, samo zakaj bi iskal pol dneva, če lahko kar tule vprašam.
Kako je, če narediš diplomo sredi absolventskega statusa?
Na štud. servisu imajo potrdilo o vpisu, kjer piše, da status velja do konec septembra. Vmes pa potem narediš diplomo. Še lahko delaš do konca septembra, brez da bi bil na koncu obdavčen?
Verjetno bi se dalo najti odgovore za to tudi na internetu, samo zakaj bi iskal pol dneva, če lahko kar tule vprašam.
Kako je, če narediš diplomo sredi absolventskega statusa?
Na štud. servisu imajo potrdilo o vpisu, kjer piše, da status velja do konec septembra. Vmes pa potem narediš diplomo. Še lahko delaš do konca septembra, brez da bi bil na koncu obdavčen?
koyotee ::
Komot delaš. A ni 20% davek nad 417€?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Ted ::
Ko diplomiraš preneha status tako da ne moreš več delati. No, delaš sicer lahko vendar če te zasači davkarij boš pač v obliki dohodnine (in kazni) dal državi svoj dolg.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
[SkA] ::
Vprašaj na študentu, lahko tudi poljubnem, ane? Jaz sem še 1 leto po tem ko sem opravil absolventa in izgubil status delal preko SŠ popolnoma legalno, ker nisem nikoli ponavljal, ampak je pa res da sem bil še brez diplome.
@nny ::
Ne moreš.
Velika možnost je, da te zasačijo in z dacarji ni dobro imeti preveč opravka, kajne?
Raje delaj na napotnico od koga drugega, če ne dobiš službe.
Velika možnost je, da te zasačijo in z dacarji ni dobro imeti preveč opravka, kajne?
Raje delaj na napotnico od koga drugega, če ne dobiš službe.
WarpedGone ::
Hmmmm, je že neki časa minilo ampak a ni blo nekoč tko, da si preko študenta lahko delal še eno leto po izgubi statusa?
Zbogom in hvala za vse ribe
bzp ::
To ni izguba statusa ampak zaključek šolanja. IIRC lahko delaš še en mesec, ampak preveri na študentskem servisu.
DimmniBurek ::
Sam da se uštulim na hitrco, to glede davka tudi mene zanima. Imam status študenta in sem delal. Plače bo okrog 750€. Naj rečem da mi dajo na 2 napotnici, ali lahko kar na eno?
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 203202 (42019) | Filip8 |
» | status študentaOddelek: Šola | 6564 (4009) | MadMen |
» | Prepis iz ene fakulteteOddelek: Šola | 8200 (7161) | ramiz?! |
» | studentski servis in pavzerOddelek: Loža | 2650 (2477) | Tody |