» »

studentski servis in pavzer

studentski servis in pavzer

mahi ::

lep pozdrav
zanima me, ce ima mogoce kdo izkusnje, ce se bi dalo uspesno okrog prinest studentski servis, tako da bi jim prinesel ponarejeno potrdilo o vpisu?

Kako pa je s preverjanjem, ce recimo neses ponarejeno potrdilo na socialno za otrosko doklado in za zavarovanje?

hvala

teleban ::

Jst ti predlagam da ti to sprobaš pol nam pa poveš če se da, tako da bojo še drugi vedli al se da al se ne da >:D >:D
Mislim pa da se ne bi smelo tuki o tem razpravljat ker je to glih tko, ŠE BOLJ, nelegalno kot so mp3ji pa filmi, pa igre piratske pa se ne smemo tuki o tem pogovarjat! ;(( Ok, po ovinkih se še mogoče da kj povedat, sam ti pa to kr direktno poveš kaj bi rad naredu! ;(( Samo moje mnenje.
In kaj "mislijo":D o tem moderatorji?

LP, teleban

Tody ::

Mnja nevem na naši šoli ti dajo potrdilo da pavziraš in to je kao zadost za študentski servis. Sam nisem in nimam namena preizkusiti to. Drugače se da napotnice tudi drugač LEGALNO dobit.

lopov ::

Sicer imam status, a mi je par dni nazaj kolega zatrjeval, da prvo leto po izgubi statusa normalno delas preko studenta.

Si za info ze pogledal na strani kaksnega studentskega servisa? Jaz bi tam zacel :)

SasoS ::

Eno let po izgubi statusa (oz. prvič ko pavziraš) lahko čisto legalno delaš preko študenta. Prinesti moraš potrdilo o dovoljenju za opravlanje izpitov (ali ti pa dajo en obrazec ki ga potem potrdijo na faxu...)

Tody ::

Edin na mobitelu maš še en let avtomatično podaljšan status :D

IceIceBaby ::

Če pavziraš greš lepo v referat na faxu in prosiš za potrdilo o šolanju. Oni ti dajo čist navadno potrdilo, samo pod opombo vpišejo da pavziraš in ob tem delaš izpite. Tisto potrdilo je po mojih izkušnjah enakovredno navadnemu potrdilu o šolanju.

razorblade ::

kst: a je tako potrdilo (z opombo o pavziranju) dovolj tudi za otroški dodatek ali zdravstveno zavarovanje? Če se ne motim oni hočejo pravo potrdilo o rednem študiju nisem pa ziher

Predator ::

potrdilo o tem da si pavzer dobiš na šoli, na fri v zameno za 5k, pri čemer ti jih napiše tudi 10 če hočeš; to potrdilo NI dovolj ne za otroški dodatek, ne za zdravstveno zavarovanje ( le-ta ti velja samo še do konca tega meseca, če si ga ne boš sam uredil )

Alec999 ::

hmmm jst sm bil lani pavzer na FRI pa ni blo treba nc placat ... je pa res da je to dobr sam za studentski servis zdej (prej pa tud za vojsko - say pr men) ... dodatno zavarovanje si mors pol sam placvt (ce ga hoces met) cca. 3500 sit na mesec minimalna doba je 5 let mislm da ... stem da ga lahko zamrznes k ga ne rabs.


lp,
Alec999

Tody ::

Zdravstveno zavarovanje ti plača občina, če greš na občino do neke ferentke in mal zajokaš da se nisi mogu učit bla bla bla in podpišeš eno zadevo da nisi zaposlen in ti občina plačuje zavarovanje 8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pavziranje

Oddelek: Šola
152138 (1762) dolenska
»

Pavziranje

Oddelek: Šola
235631 (4957) jest10
»

Lahko delaš prek ŠS če pavziraš (soc. podpora)

Oddelek: Loža
352677 (2126) Tody
»

pavziranje

Oddelek: Šola
173256 (2755) gregany
»

Kako razvleči študij?

Oddelek: Loža
111288 (1025) tha_man

Več podobnih tem