» »

Logitech X-530 zvočniki - hreščanje

Logitech X-530 zvočniki - hreščanje

TokioGangsta ::

Nujno rabim vašo pomoč. Imam 5.1 zvočnike x-530 od Logitecha in se je pojavilo to hreščanje(pokanje iz zvočnikov) res me moti saj je zelo glasno in me zanima ali sem naredil kaj narobe ali so zvočniki zanič?
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

AbbaTh^eK ::

A mogoče zelo hrešči? Npr. da ostale glasbe, filma sploh ne slišiš. Ker pri meni se je pojavil ta problema, da ko je procesor malo bolj obremenjen zelo močno hrešči. Prej tega ni nikoli delalo. Sem tudi formatiral, pa je še vedno ista fora...

m16si ::

Če hrešči samo takrat ko spreminjas zvok npr. naglas.
Potem našpricaj potenciometer za volume oz glasnost z WD40 ker se na njem nabere "volk" in zato hrešči, no vsaj pr men je!

To se zna nardit če mas zvocnike izpostavljene vlagi al pa če mas glavni zvočnik na katerem štelaš glasnost na tleh.

Ajde

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m16si ()

robotek87 ::

Podobn primer pri meni. Isti zvočniki in tud hršči skoz.. oz. konstantni zvok "mmmmmmm". Ni važno če so priklopljeni na zvočno, al čist na glas al čist potiho.. skoz enaki zvoki.. na vseh zvočnikih ;(

boskosi ::

ja to je tota roba kao ful fency .... se je množično kupovalo te logitech ker so imeli v trgovini našminkan zvok pa se je vsakemu dopadlo kak nabija :\ ..... samo to nabijanje še ne pomeni kvalitete .... lahko pričakujete sedaj množično crkovanje ... logitech pač, niso oni za zvočnike

robotek87 ::

ma za svojo ceno so zakon! Men osebno je zlo brezveze dat za zvočnike več k 100e.. že tile so mi bli dragi. :\

Golnar ::

men se pa zdi d je logitech kr vredu, ceprov poznam samo z-5500 pa z-2200 in z-2300 (ubistvu isti kot 2200), z nobenimi še ni blo problemov, preživijo vsa nabijanja in nažiganjah na domačih feštah, hreščanja ni, za svoj denar pa tut solidno špilajo, je pa res d so to neki malega dražji od teh x serij

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinu

Oddelek: Zvok in slika
382902 (2325) 2mlavric
»

najmocnejsi racunalniski zvocniki (strani: 1 2 )

8814626 (12726) Goran's Blog
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

11016679 (10618) FlamE#7
»

problem z zvočniki Z-2200

Oddelek: Pomoč in nasveti
161378 (1157) nokia6310
»

Težave z zvokom