» »

Težave z zvokom

Težave z zvokom

Aniika ::

Lep pozdrav najprej vsem. Imam eno rahlo težavico in nimam več idej,kaj bi probala, da bi jo odstranla....

Zvok ob poslušanju muzke na računalniku, posebej če kaj delaš vmes, mi hrešči in poka, tko šumi (ne skoz vsake tolk časa)..... Najprej sem mislila, da so krivi zvočniki in sem zamenjala zvočnike ampak hreščalo in pokalo je še vedno(cca 2 leti nazaj). potem sem misnla, da je kriva tv kartica....ampak če jo izključim še vedno hrečši. Amapk to ni vedno, če rač pustiš lepo na mir, da sam muzka špila hrešči manj oz. skor nič :\

Potem, so mi kolegi povedli, da je po njihovo kriva zvočna in je napaka tam.....torej (pa nisem vedela katero zvočni mam 0:) )

No in sem kupla novo zvočno ( Sound Blaster Live 5.1. Digital), in nove zvočnike (Logitech Z-640), ker baje to paše skup in ko sem zamenjla zvočno, sem ugotovila DA SEM TO ZVOČNO ŽE MELA :'( ;( ;(( :|

IN SEVEDA ZVOK ŠE VEDNO HREŠČI IN POKA.

Ful me moti,ker ni kaj fajn poslušat muzke in gledat filme če ti tam vsake tolk časa nekaj hrešči in poka.

upam, da ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko to blo in kaj lahko storim, da rešim to zadevo.

Že naprej hvala za odgovore!

Lp

MKrmec ::

Jao jao to pa je kriza!!

Glej se je tut men zgodil pa sem zamenjal zvocno in je nehal to delat!!

Neki nam se povej a mas mogoce ze na matični plošči zvočno!! Torej ce das uno k si jo kupla vn a mas se zmer za zvočnike prklučke zadi??

Če jo maš jo mors izklopt uno na matični plošči seveda!! In pol prklop kable prov na zvočno!!

Najbols pa da poveš še kero plato maš!!

Oj!

Plato mam AMD AthLon (tm)

plata ma zvočno, sam je nisem nikol uporabljala, pa kable mam priključene direkt na zvočno kartico. To men hrešči že od začetka ko sem rač kupla.....sam takrat ni bil tolk v uporabi za muzko pa to.....in od začetka mam drugo zvočnokartico in nisem uprabljala tiste integrirane.....
aha, pa kaj misliš s tem, da jo morem izklopit.....a je to možno, da se tepeta integrirana in ta ta druga?

Kako jo pa izklopiš ?0:)

Mal rabim podrobnosti, kako kaj naredit, ker sem mal zelena v tem.....sem do sedaj samo uporabljala računalnik in so mi ga drugi rihtali ... 8-)

Ful hvala!!!

Lp

Ja ja sm kr vedu da bos reku kako to pa to!! haha hecam se

Ja cist je mogoce da se zvočne tepeta!! Fora je v tem da je zvocna k je na plati mal fovš narjena!! Mors you izklopt u BIOSu sam se mi zdi da neves kaj je to ane!! HAHA a poznas kasnega k se spozna na to!!

Pa se neki a mas ukloplen u uno zvočno kable k si jo kupila mislm prov v uno kartico al mas ukloplen tm mal visji tm k tiskalnik uklops pa to!! Aja pa AMD Athlon ni maticna plosca to je ime procesorja :)) hhaha ni krize bo ze bols!!

ok ups.....saj sem rekla, da sem mal zelena :)
pol pa ne vem, kje se pogleda katero matično ploščo mam :\

ampak se učim hitro... in vem kaj je bios...... pač rabim malo pomoči ane :\ 8-)

sem jih mela ze par tle, ki se spoznajo na računalnike, in so vsi pol zatajili....in sem ugotovila, da se na moške ni kaj prida zanašat...nihče ni vedel kaj pa kako...... na konc mormo itak ženske vse same narst :D

itak, da jih mam direkt v zvočno vključene in ne tam ko je tiskalnik .......tolk zelena pa spet nisem :P (kdo misliš mi jo je pa zmontiral :) )

:)) HAHA ti pa si smesna pa nism mislu direkt tm k je tiskalnik!!

Ponavad ce mas zvocno ze na maticni plošči mas tm bliz k se tiskalnik uklop mas za zvočnike uklopt!! Jest te pa sprasujem ce mas tm ukloplen haha!! :))

No ce mas tm ukloplen pol prešalti na Sound Blaster k si ga kupila to je ena kartica k ma gor prikljucke haha!! Hecam se

Pa u biosu mors tastaro izklopt!! Pejt u bios pa vse prečesej pa išč besedo "Audio"!! In pol das na disabled!! Pol shrans nastavitve k gres vn it biosa in to je to!! Aja pa prov uklop zadi ne tm bliz tiskalnika ampak mal bl dol!!

Ajde odgovor to haha :))

:)) :)) :)) :)) :D :D :D :)) :)) :))

Ja saj vem.....ženkse pa računalniki...

Jaz sem že čist dobro napisala...in itak, da vem, da nisi mislil tam ko je za tiskalnik....tolk blond pa spet nisem 8-)

Itaq sem ti pa napisala, da sem jo jaz montirala in po kaksni logiki bi potem vklopla zvočnike drgam :P :P :P

Sem izklopla tisto integrirano v biosu (mislim), ne hrešči več tolk amapak še vedno hrešči....vendar manj :( :( :( :( tko mal zapoka vsake tolk časa

Kaj pa zdej?

Še kakšna ideja?

THx !!!!!!

;( ;( ;( Ej ves kaj zdej sm cel roman spisu pa sm potlej ponesrec zapr okncek!!!!!

se mi ne da se enkrat!! Uglavnem sm ti hotu povedat zakaj to dela sam tko al tko ne bi razumela ker se jest tezko haha!! Pa to sm ti se hotu povedat NIMAM POJMA zakaj to dela haha!!

Pocaki se mal ti bo kdo drug odgovoru!! :)

Turboslav ::

mogoče maš pa v nastavitvah za glasnost line in prižgan in ti skozi zvočno vleče motnje in signale, lahko pa tudi, da je to zaradi kabelske, ki jo imaš (verjetno) vedno priklopljeno na tuner, na kabelski so pa takisto motnje....
v glavnem:
- odklopi kabelsko
- line in nastavi na mute
- poročaj o napredku:D

Spajky ::

Če imaš Via chipset na plati, je problem v latencah s Creative karticami IMHO. Najdi na Netu Via Latency patch fix instaliraj in probaj ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Oj!
Kabelska je odkloplena ampak vseeno hrešči
sem dala line na mute ampak še vedno hrešči
:( :( :'( :(
še vedno poka....

Tist sem pa probala najt na netu, ampak mi ni uspelo....a veš mogoče kje je kakšna stran, ko bi lahk to dobila....

ful ful hvala

Spajky ::

Ne vem, nimam linka, še malo išči al pa bo kdo drugi vedel za kak link! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zvok -> hreščanje (win10)

Oddelek: Pomoč in nasveti
8937 (766) Han
»

Tezavica

Oddelek: Pomoč in nasveti
111015 (842) R33D3M33R
»