Forum » Strojna oprema » nov usmernik
nov usmernik
pr2501 ::
Racunalnik nisem uspeva zagnati. S časom sem potreboval vedno več poiskusov da sem ga lahko zagnal.
na koncu pa se absolutno ni več zagnal. Ventilator se je zacel vrteti ampak se je po dveh (cirka ) sekundah ugasnil.
Svetovali so mi nov napajalnik.
Kupil sem drugega: samo očitno ga ne vem priklopiti, ker se mi sedaj niti ventilator več ne zažene.
Kaj moram storiti, da se bo zaganjal?
na koncu pa se absolutno ni več zagnal. Ventilator se je zacel vrteti ampak se je po dveh (cirka ) sekundah ugasnil.
Svetovali so mi nov napajalnik.
Kupil sem drugega: samo očitno ga ne vem priklopiti, ker se mi sedaj niti ventilator več ne zažene.
Kaj moram storiti, da se bo zaganjal?
konec
boskosi ::
ja kot si sam ugotovil ga moreš najprej pravilno priklopit .... sicer res da nimaš kaj narobe prklopit samo, nikol se ne ve, ker eni čuda ustvarjajo .... kaj pa če maš na napajalniku glavno stikalo na 0 ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15236 (4987) | acookook |
» | Zagon oz. ne-zagon računalnika, kabli in vprašanjeOddelek: Strojna oprema | 1082 (889) | lolipop2 |
» | Mrtev računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (792) | huek111 |
» | Nekaj crknilo, ne vem kaj (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6754 (5770) | Gapi182 |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6298 (5648) | Uporabnik-6 |