Forum » Programiranje » sodelovanje
sodelovanje
amd64bit ::
sva dva programerja, ki bi rada razvijala zahtevnejše spletne aplikacije za licenčno prodajo. iščeva nekoga, ki bi bil pripravljen sodelovati. Potrebujeva predvsem nekoga, z dobro idejo. Midva sicer imava kar nekaj idej za poslovne rašitve za podjetja, vendar nimava dovolj izkušenj glede njihovih potreb. Vem da je ideja, da bom tukaj dobil nekoga z briljantno idejo rahlo utopična, vendar bi že nekdo s podrobnejšim poznavanjem poslovanja podjetja in njegovih potreb zelo pomagal. Torej cilj je partnerstvo in razvoj aplikacij za licenčno prodajo.
Upam, da se sedaj ne bo usul plaz odgovorov v smislu koliko pa sploh znava in koliko sva resna in naj pokaževa kake reference itd...
torej če ima kdo kake resne namene to vsekakor ni problem vendar to vse šele ko se srečamo. Naj pa povem da imava skupaj dobrih 10 let delovni h izkušenj v izdelavi web aplikacij za take in drugačne potrebe.
mail: gospodarprstanov@gmail.com
Lp
Upam, da se sedaj ne bo usul plaz odgovorov v smislu koliko pa sploh znava in koliko sva resna in naj pokaževa kake reference itd...
torej če ima kdo kake resne namene to vsekakor ni problem vendar to vse šele ko se srečamo. Naj pa povem da imava skupaj dobrih 10 let delovni h izkušenj v izdelavi web aplikacij za take in drugačne potrebe.
mail: gospodarprstanov@gmail.com
Lp
Loki ::
ravno ideja je tista zadeva, ki je najbolj placana, programiranje je bolj postranskega pomena tukaj (se vedno lahko outsourcas v indijo, zaposlis par studentov...)
I left my wallet in El Segundo
BigWhale ::
> in naj pokaževa kake reference
Reference so vsekakor dobra stvar. Ce si pet let delal timerje za kuhanje jajc na webu, to ni glih neka referenca. :) Saj ves kako je s tistim, sklicevanje na lastno avtoriteto in to... :)
Reference so vsekakor dobra stvar. Ce si pet let delal timerje za kuhanje jajc na webu, to ni glih neka referenca. :) Saj ves kako je s tistim, sklicevanje na lastno avtoriteto in to... :)
amd64bit ::
Kot sem napisal reference pokažem brez problema, vendar samo resnim. Resnim se pa ne bo problem dobiti na sestanek, kjer bomo lahko razjasnili vse nejasnosti. Tudi ni moj namen da kažem tukaj vsakemu kaj sem delal, pač delal sem na resnih projektih, ki večinoma niti niso odpri na ven da bi lahko tukaj kar link podal in po možnosti še kaka vstopna gesla a ne.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Projekt Travana - aplikacija za javni transport (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17171 (15308) | Vazelin |
| » | Cena izdelave Android aplikacijeOddelek: Programiranje | 10687 (9035) | shadeX |
| » | Zanimiva IT podjetja pri nas? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 38074 (26865) | LeQuack |
| ⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 43282 (31245) | Primoz |
| » | spletna prodaja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5897 (4611) | bluefish |