» »

spletna prodaja

spletna prodaja

1
2
»

Planetarium ::

točno to nama svetovalec na področju marketinga zmerom pravi, če boš odlašal ter čakal ne boš naredil nič saj bio zmeraj prišel kakšen problem pa tudi če si ti u nulo profesionalen. Nekako moraš začet ter iz tizga razbrat ali si sposoben celotno zadevo vodit ali je najbolje da vse skupaj opustiš. In glede stroškov valda ne bomo plačeval stroškov za celo leto če se že v začetku en bojo zadeve dobro razvijale. Dosti je odvisno od štarta da preizkusiš samega sebe do kakšne meje si sposoben it. Glede deadlajnov pa nej se kr zmišljujeo saj najverjetneje dela ne bova računala po projektu temveč po urni postavki pol naj se pa kr zmišljuje tist k ma dnar. Kot sem omenil dal bomo use od sebe da naredimo dobro za stranko ter gledali čim manj nase saj to pride s časom ko svoje ime malo uveljaviš v trgu ki je baito poln s podobnimi zadevami. Nikoli ne bom trdil da je naš načrt dober saj lahko spodleti že pri prvem koraku vendar je enaka možnost tudi ta da bo prvi korak zelo uspešen. Kot sem omenil par postov višje skrbi ni saj bomo zanekrat vse skupaj izdelovali prek prijateljevega podjetja ki se z vsem strinja za cover ter s pridobljenimi iskušnjami gradili načrt za svoje poti.

Zakaj naj bi se zlagal če sem rekel da ne bomo vzel dela če ga bo preveč. Izdeloval sem že marsikaj pa četudi mislite da nimam pojma usaj vem koliko bom za kakšno stvar porabil, enako velja za druge. Če bomo na podlagi vseh mnenj presodili da trenutno ni dovolj časa za nov projekt ga pač ne bomo vzeli. Pa ne mislit da se s tem delam perfektnega, itak se lahko vsaka stvar zalomi ko bnajmanj pričakuješ, pač govorim vse skupaj brez izkušenj pa kaj taka je naša vizija če se bo posrečila bomo zadovoljni če se ne bo se bo zadeva ustavila ter začela kot pravite na težji ter dolgotrajnejši ravni.

Še nekaj mi jasno glede plačevanja, sam sem omenil da mi denar ni tako pomemben saj me delo veseli ter delam na tem ker bi se rad s tem ukvarjal naprej in edina opcija ki bi mi to omogočila je podjetje. Praviš da nisem dovolj iskal, kako pa to veš? Imel sem par kontaktov z različnimi ljudmi in po večini se oni niso več obračali name pa čeprav sem bil na voljo (verjamem da je vse skupaj moja krivda vendar je vsaj konkreten razlog na to da se nisem dovolj potrudil pri iskanju). Dovolj mi je tega iskanja, obljub in vsega zato bom šel na svoje.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

omenil si, da kaniš računati po urni postavki. Ne priporočam v tvojem primeru.
Glede na to, da nimaš vseh potrebnih izkušenj, boš kar nekaj časa verjetno porabil za iskanje rešitev po netu in podobnem. Poleg vsega bo tudi samo delo počasnejše. Smisel deadlineov pa tudi ni v tem, da lahko na račun krajšanja ali daljšanja zaslužiš več.
Tako bi bilo za začetek še najbolje, če se ob dogovarjanju s stranko zmeniš, kakšnega obsega bo projekt in koliko želiš za izvedbo. Jasno je, da bo naročnik ob morebitni vmesni predstavitvi izrazil dodatne želje, na podlagi podpisanega papirja pa se potem odloči, ali je to že dodatna "storitev". No, nekaj v tej smeri.

Glede tistega predhodnega iskanja dela pa; nobena resnejša firma ne bo sprejela nekoga, ki ima le neko osnovno znanje HTML-ja in CSS-ja, tudi če se gre za delo preko študenta. Nekateri zahtevajo celo portfolio, kar je za določene pozicije normalno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Planetarium ::

Kot si omenil bi bilo tole še najbolje ja. Zdaj vidim da sem se malo uštel pri cenovnih zadevah. Aja pa še glede iskanja dela, nikoli sploh nisem bil v stiku z neko firmo saj do kontaktov kot pravim nisem niti prišel pa sem kar dobro iskal če verjamete ali ne : P. z vsemi kar sem delal so bili posamezniki, zato tudi taka neresnost oz. obljube. Portofoliota pa za enkrat ne bom izdeloval. Kot si videl so moje kreacije ne zelo nizkemu nivoju ter jih je bore malo. Dokler samega sebe ne spravim do totalnega maximuma ter začnem delat kar sem verjamem da sposoben se mi portfolio niti ne splača. No vsaj tako je moje mnenje! (ups, sem te zamenjal za BluePhenixa)

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

seveda s portfoliom nisem mislil na neko urejeno in dobro izdelano predstavitveno knjigo. Bolj v smislu preteklih izdelkov. Na podlagi le teh se bodo pravzaprav odločali morebitni naročniki.

Planetarium ::

seveda s portfoliom nisem mislil na neko urejeno in dobro izdelano predstavitveno knjigo. Bolj v smislu preteklih izdelkov. Na podlagi le teh se bodo pravzaprav odločali morebitni naročniki.

jup se strinjam, to mislimo pridobit na tak način da izdelamo par strani za ljudi ki jo potrbujejo ter ki jih poznamo.

bluefish ::

no, to je že dober začetek :).
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako izkoristiti grafično oblikovanje za zaslužek

Oddelek: Pomoč in nasveti
335003 (3420) opeter

Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
11621870 (20358) Ziga Dolhar

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10138755 (26718) Primoz
»

Rad bi odprl svoje podjetje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516562 (5095) Pyr0Beast
»

pristop k obnovi

Oddelek: Izdelava spletišč
111189 (837) Groove

Več podobnih tem