Forum » Programska oprema » Program za pomoč pri prenehanju kajenja
Program za pomoč pri prenehanju kajenja
SloCop ::
Živjo, a mi lahko kdo pomaga pri iskanju kakšnega uporabnega programa ki je v pomoč pri odločitvi posameznika da preneha s kajenjem?
podpis :)
- polepsal: OmegaBlue ()
imagodei ::
Jao, jao... Če je tole šala, sem se prav lepo nasmejal.
Če pa resno misliš, pa bolj kot opuščanje kajenja rabiš pogovor s kakšnim specialnim dohtarjem
Če pa resno misliš, pa bolj kot opuščanje kajenja rabiš pogovor s kakšnim specialnim dohtarjem
- Hoc est qui sumus -
JOKER ::
Mislim, da takšnega programa ni. Marsikdo bi ga bil vesel, če bi resnično pomagal pri tem, tudi jaz.
Pri nehanju je potrebna izredna moč in volja.
Ljudje, ki pa ne kadijo si pa ne znajo predstavljat, da nehati kadit ni enostavno.
Lep kadilski pozdrav ... khmmm
Pri nehanju je potrebna izredna moč in volja.
Ljudje, ki pa ne kadijo si pa ne znajo predstavljat, da nehati kadit ni enostavno.
Lep kadilski pozdrav ... khmmm
Vi se kar smejte ;)
http://www.softpedia.com/get/Others/Hom...
Sicer ni kaj pametn program, pa dobro. :) Če ne poglej malo reklame na TV-ju, v stilu TOP-SHOPa.
http://www.softpedia.com/get/Others/Hom...
Sicer ni kaj pametn program, pa dobro. :) Če ne poglej malo reklame na TV-ju, v stilu TOP-SHOPa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bi0s ()
jperc21 ::
Veš kaj naredi vrži cigarete stran in pozabi na njih.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
'FireSTORM' ::
jpec21: Vzami si pljuča ven, jih vrži vstran in pozabi na njih.
Those penguins.... They sure aint normal....
kajpravis ::
Vidim, da so tukaj odgovori zelo neresni. Verjamem, da si močno želiš prenehati z razvado, vendar ti program za odvajanje kajenja ne bo pomagal. Naprej spremeni lastne navade, če slučajno kadiš pri PC-ju najprej to opusti in bo že precej cigaret manj. Kasneje pa še zmanjšuj količino na dan. Dokončna opustitev pa bo bolj zahtevna. Veliko uspeha in vztrajaj.
dukenukem ::
js npr nisem kadil 2.5 leta ,nato sem lani spet brezveze začel se pa spomnim ,kako je blo ,ko sem nehal,2 tedna si bolj živčen ,potem gre počas na bolje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17573 (13784) | satfinder |
» | Prenehanje kajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 106396 (30792) | Ajrina |
» | Koliko vas je nehalo kaditi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13237 (11359) | GabrieLeo |
» | Je kaj resnice glede opustitve kajenja?Oddelek: Loža | 8042 (6613) | m0LN4r |
» | Kajenje..... ZAKAJ?!!! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 15486 (11658) | mali tapravi |