» »

Študentski servis - izredno??

Študentski servis - izredno??

BladE_ ::

Ker sem "zakjlucil" srednjo solo s popravnim izpitom in se nimam dokoncane mature me zanima kako je z delom preko studentskega servisa... Status mi velja se nekaj dni(15), ne vem pa kako naj si ga podaljsam ker sem zadnji letnik in ne morem dobiti dokazila za status v naslednjem solskem letu! Na studentskem servisu pise:

Kdo lahko dela preko študentskega servisa?
osebe s statusom udeležencev izobraževanja odraslih, ki so mlajše od 26 let in se izobražujejo po javno veljavnih programih osnovnega, poklicnega, srednjega in višjega strokovnega izobraževanja.

Ta opcija velja zame.... slisal sem da se lahko upisem v izobrazevanje odraslih za okoli 130€ in s tem pridobim status za eno leto?

Kako je s tem ne vem, zato sprasujem vas ce veste oz ste v podobni situaciji.

LP

Tody ::

Moreš pazit in it vprašat na študentski servis. Recimor jaz izredno študiram (kao študi ob delu) na ekonomski fakulteti. Zadevo priznajo brez problema samo ta zadeva ni 130 ampak malce več ...

Vem da obstajajo te nočne šole oz izbraževanje odraslih na nivoju srednje šole, samo za to pa nisem prepričan če maš status, ker so nekatere zadeve privat in jih drugače obravnavajo.

LapD ::

Skoči vprašat v Kamnik (center Rudolfa Maistra) ženksa v pisarni za izobraževanje odraslih ti bo vse razložila. Plačaš ~150€ imaš status izrednega dijaka, pri nakazil ti trgajo 25% akontacije. Ampak še vedno je nekaj ;) Pavzerjem gre zadnje čase vse počasi vse po gobe :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426202882 (41699) Filip8
»

status študenta

336537 (3982) MadMen
»

Status študenta, možno kjerkoli ZDAJ to še uredit??

235975 (4204) miha98
»

Status po 26.letu

264943 (3260) BCSman
»

kako do potrdila o vpisu?

Oddelek: Loža
4014528 (9449) jalovec09

Več podobnih tem