Forum » Izdelava spletišč » DIVi in TABLE problem
DIVi in TABLE problem
klemenSLO ::
Živjo,
stran sem razdelil na header, navigation , content ter right DIV.
Če v divu 'content' zloudam en php ki vsebuje tabelco, mi sicer prikaže v osrednjem delu, vendar pa zgineta left pa rigth navigation.
Če prikažev kaj kar ne vsebuje tabele mi prikaže vse normalno.
Torej nekako bi bilo vprašanje?: Ali je to normalno da so težave s prikazovanjem neke vsebine s tabelami v nekem DIVu?
hvala
klemen
stran sem razdelil na header, navigation , content ter right DIV.
Če v divu 'content' zloudam en php ki vsebuje tabelco, mi sicer prikaže v osrednjem delu, vendar pa zgineta left pa rigth navigation.
Če prikažev kaj kar ne vsebuje tabele mi prikaže vse normalno.
Torej nekako bi bilo vprašanje?: Ali je to normalno da so težave s prikazovanjem neke vsebine s tabelami v nekem DIVu?
hvala
klemen
snow ::
Koda? Link?
Verzija brez vsebine (tabele) in z njo.
Verzija brez vsebine (tabele) in z njo.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
klemenSLO ::
osnovna stran naj bi bla taka ,
potem pa samo spreminjam php include datoteko.
Če je v tej 'include datoteki tablela potem ne vidim levo/desno diva, če da samo nek tekst vidim vse normalno
potem pa samo spreminjam php include datoteko.
Če je v tej 'include datoteki tablela potem ne vidim levo/desno diva, če da samo nek tekst vidim vse normalno
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: BluPhenix ()
snow ::
Verjetno je problem, ker nočeš da ti pomagamo.
Brez, da vidimo HTML (tak, ki nima tabele, pa en tak ki jo ima) + CSS ne moremo nič.
Problem nima veze s PHPjem - če je output (HTML) takšen kot ga pričakuješ.
Brez, da vidimo HTML (tak, ki nima tabele, pa en tak ki jo ima) + CSS ne moremo nič.
Problem nima veze s PHPjem - če je output (HTML) takšen kot ga pričakuješ.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 347545 (6682) | sunniegoldie |
» | Dreamweaver CS4 šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2228 (1587) | Modri dirkač |
» | Html in CSSOddelek: Izdelava spletišč | 2276 (1829) | mte |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8154 (5615) | gepard69 |
» | [php-html] začetniški problemiOddelek: Programiranje | 1546 (1259) | Ziga Dolhar |