» »

izdelava taktik za cs:s

izdelava taktik za cs:s

BmN ::

rad bi izdelal taktike za counter strike source in jih postal na forum (PhpBB)

in sicer tako da bi uporabil screen shot ptičje perspektive celotne mape, igralce označil kot pike ki se gibljejo na določene položaje.Vem da je to možno, nevem pa s katerim programom naj to naredim (power point?)

če ima kdo kakšno idejo jo naj prosim napiše al pa kak link s tutorialsi bi bil še boljši :)

L.P. in hvala

c0ck4m0u53 ::

probaj tale link ce bo slucajno kaj uporabnega. v prvem postu mas dodaten link na koncu. mozno da imam ta program se kje na dvd-ju in ga lahko po potrebi uploadam.

BmN ::

jap hvala samo vseeno ni to kar iščem... mapo iz ptičje perspektive kjer so igralci označeni kot pike ki se premikajo na določen položaj

mapo imam, nevem pa kak naj igralce (pike) prikažem in kak naj nardim da se premikajo. Poskusil sem z image ready pa nekak ni šlo

MTm2H37rqt7B ::

Mogoce kaksen simpl flash?

BmN ::

ja pux, povej dalje... :P

MTm2H37rqt7B ::

Sliko das za background, potem pa animiras tiste pikice (vojake)... animacija oz. flash datoteka sama po sebi ne bo zasedla veliko prostora.

MTm2H37rqt7B ::

Mogoce kot druga varianta... mapo odpres v kaksnem editing programu in enostavno posnames video (rises potek strategije)... samo pomoje ne pride v postev v kaksni obsezni akciji (beri, prevec natlaceno).

Tilen ::

A to so taktike za vaš klan ali za css skupnost?. Komunikacije so v takšnih igrah glavnega pomena in brez ventrila / TS tukaj ne gre. Taktik si ni treba pisat, risat etc... Več kot boste igrali, več taktik boste razvili in več taktik drugih boste videli [praksa]. Ampak če gre za skupnost, nek začetek za nekatere to je.

OK :)

Bom dal nekaj v share...










413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

BmN ::

thx tilen youre tha man :D ja clan je to kjer smo "na novo" odprli cs:s sekcijo. te taktike naj bi ble samo uvod v bolj natančne poteze, zgolj orientacijsko za člane da vejo kam se postavit v obrambo ali napad...

TS tak al tak mora bit

bom poskusil s kakšno flash animacijo, čeprav nimam čist nič izkušenj s tem, mogoče kak link za pomoč?

Tilen ::

Čist tako na pamet... Za začetek klik, klok. Drugače pa ne vem ravno, če ima smisel delati vse te pike, ki se premikajo. Probajte se čim manj ukvarjat s temi taktikami na papirju in čim več igrat, da vidite kako vse skupaj izpade ko gre for real.

Če [še] ne veš, imamo en večji public ventrilo server, ki drži večino slo css scene.

84.255.203.243:3784

Za povezavo na server potrebuješ Ventrilo 2.1, ki ga dobis v VenriloMIX paketu. Tam je mnogo "mix" kanalov. Pripeljes gor svoj klan in poves da bi šel mix. Slej ko prej se najdeta 2 skupini in ze igrate. Lahko greš tudi sam ali samo 2 iz ekipe in najdeš tam preostale člane in spet igrate...

Alternativa temu je:

Irc
/server irc.quakenet.org
/join #5on5.css

Ne se toliko ukvarjat s tem kje kdo stoji, resno. Za začetek igrajte lepo 2[A] 1[M] 2[B] na vsaki mapi in pilite položaje. Vsak naj sam ugotovi [skozi razne mixe/ware], kje je najbolje, da se postavi in kje jih najlažje pokosi. Ko bo nekdo videl, da se je štorasto postavil in so ga v izi 10x zapored ubili, si bo poiskal boljše mesto, brez skrbi. >:D

Še ena zelo pomembna stvar, ki ti lahko prihrani veliko živcev, če boš ti tisti, ki bo taktike pisal/risall. Enkrat, ko boš imel vse v glavi, kje kdo stoji/čepi, kam se kdo premakne itd, se s klanom samo povezite na en PRAZEN server z mapo za katero taktike si sestavil. Tam boš najlažje pokazal kje in kako se naj kdo premika in tudi oni si bodo lažje zapomnili.

Zelo pomembno je tudi pravilno pogovarjanje/obveščanje drugih. Naštimite si mikrofon na tipko, da ne boste blebetali neumnosti v njih in izklopte vse LOL-e, MATER MU, itd. ko vas kdo ubije - s tem samo soigralcem težite. Čim več pa se pogovarjite v smislu, kaj delam, kam grem, kaj vidim.

Namesto, da rečeš B, reci, 2 fleša, 1 smoke, slišim 2 osebi - bo mnogo bolj koristno. In ko zasedeš site in plantaš, ne bit tiho. Reci npr. krijem okno, tako drugi ve, da je okno pokritno in se takoj lažje odloči kaj bo kril in to tudi pove, kar še olajša naslednjim igralcem kaj naj pokrivajo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

BmN ::

thx za nasvete, jih bom upošteval.Igram za en NL klan pa imamo dva serverja tak da na praznem ni problem vadit, homepage pa TS je tud tak da komunikacija štima :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
156119491 (97314) einstein :P
»

CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
62853524 (18057) Bananovec
»

America's army (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
775892 (3643) Lama
»

Slo-Tech Clan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
30836269 (29031) cnZz
»

Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1148789 (7005) NoUse4AName

Več podobnih tem