Forum » Pomoč in nasveti » Strom unicil USB na plati?
Strom unicil USB na plati?
LordWorm ::
sluzben racunalnik ki je zavarovan z ups in prenapetostnim razdelilcem na vsake tolko doleti cuden pojav. "pok" naredi in iskra se vidi nekje pri PCI karticah in rahlo zasmrdi.
k sreci vse se vedno ok dela ampak sem vseeno raje zamenjal lc power 500W za novejsega tagana (ki smo ga imeli na rezervi) ceprav nevem ce je sploh fora v napajalniku.
preprican sem bil da je kriv pretopel chipset na plati samo je nf4 in je normalno da je precej topel. povisal bom vrtljaje ventijev in preveril temperaturo z everestom, samo ocitno to ni to.
ta pok je skuril usb ki je totalno useless, medtem ko ce dam PCI usb kartico dela, tko da zaenkrat je sel "samo" usb na plati k vragu.
kaksna ideja/podobna iskusnja?
masina je nasploh dobro zrihtana:
-chieftec ohisje
-athlon 3000+
-epox nf4
-7300gs
k sreci vse se vedno ok dela ampak sem vseeno raje zamenjal lc power 500W za novejsega tagana (ki smo ga imeli na rezervi) ceprav nevem ce je sploh fora v napajalniku.
preprican sem bil da je kriv pretopel chipset na plati samo je nf4 in je normalno da je precej topel. povisal bom vrtljaje ventijev in preveril temperaturo z everestom, samo ocitno to ni to.
ta pok je skuril usb ki je totalno useless, medtem ko ce dam PCI usb kartico dela, tko da zaenkrat je sel "samo" usb na plati k vragu.
kaksna ideja/podobna iskusnja?
masina je nasploh dobro zrihtana:
-chieftec ohisje
-athlon 3000+
-epox nf4
-7300gs
ni podatka
Iz elektro smo jih ze klicali, so prisli in nimajo pojma! Ce poznas koga ki bi preveril in predvsem popravil elektriko pri nas bi bili zelo veseli (seveda bi placali)!
ce kdo pozna koga naj pise na smodnik50@email.si
(smo iz centra lj)
ce kdo pozna koga naj pise na smodnik50@email.si
(smo iz centra lj)
ni podatka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordWorm ()
ok da malo obudim tole temo, namrec se vedno naredi "pok" in unici napajalnik medtem ko ostale naprave kot so hifi stolp delajo ok torej jih ne unici.
prej je delalo vse ok tako da sumimo da je s PC kaj narobe. na servisu niso nasli nic sumljivega.
031586822 ali smodnik50@email.si
prej je delalo vse ok tako da sumimo da je s PC kaj narobe. na servisu niso nasli nic sumljivega.
031586822 ali smodnik50@email.si
ni podatka
Samson ::
Ali ste probali potegnit podaljsek iz kaksne druge vticnice v prostoru ali pa celo iz drugega prostora?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email.siOddelek: Loža | 7639 (4590) | Ales |
» | Email.si spet crknil!Oddelek: Omrežja in internet | 4712 (2775) | Matheeew |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3915 (2500) | marsovcek |
» | spet problemi z email.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5702 (4318) | Gandalfar |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17885 (14567) | the_unborn |