Forum » Omrežja in internet » spet problemi z email.si
spet problemi z email.si
ganzi ::
Men prek IE ne dela pa sem inšaleral Mozillo Firefox pa tut ne dela.. mogoče prek kakega odjemalca vleče..
Tko da sem s težavami spozanal še neki.. nikoli več internet explorer!! Firefox rox
Tko da sem s težavami spozanal še neki.. nikoli več internet explorer!! Firefox rox
LP
McHusch ::
Hm...
www.email.si mi ne odpre, ampak mail.email.si strežnik je pa zgleda odziven (OE uspe poslat in dobit mail)
www.email.si mi ne odpre, ampak mail.email.si strežnik je pa zgleda odziven (OE uspe poslat in dobit mail)
pyo_xo ::
meni še kar ne dela :(((( pop.email.si se odziva in dela, mail.email.si se odziva, pa ne dela :(((( ...tak da lahko samo sprejemam...bo treba res mail menjat...
We are all geniuses up to the age of ten.
Gandalfar ::
Poves nam kdo je tvoj ISP? :)
Sicer ti pa pise na spletnih straneh od ispja kateri je njihov streznik za odhajajoco posto. Lahko jih tudi poklices in vprasas
Sicer ti pa pise na spletnih straneh od ispja kateri je njihov streznik za odhajajoco posto. Lahko jih tudi poklices in vprasas
T(he) Boss ::
Kak pa naj naredim, da bo mi posljalo preko smtpja od ponudnika emaila, ki ni moj ISP?
EjTi ::
Samo od email.si more še kar SMTP delat, da bo lahko pošto dobil. SMTP ma dva načina - za pošiljanje sporočil in sprejemanje sporočil. Sprejeta se potem ponavadi dajo v eno mapo, katero gleda POP3 strežnik. Razen če ima email.si dva SMTP strežnika - eden za odhod, eden za prihod (ali pa več MX zapisov v domeno - pomoje).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EjTi ()
T(he) Boss ::
No, ce mi ponudijo email in dostop do pop3 in smtp streznika, potem ne vidim razloga, zakaj ga ne bi uporabljal. Problem je pri siolu ta, da lahko posiljas najvec maile z priponkami do 20mb, kar pa mi ni niti najmanj vsec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17739 (14421) | the_unborn |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17050 (17050) | Bakunin |
» | email.si problem s prijavoOddelek: Omrežja in internet | 4154 (3692) | bradek |
» | Server email.siOddelek: Omrežja in internet | 3196 (3024) | Gh0st |
» | Email.siOddelek: Programska oprema | 6452 (6240) | hanuman |