» »

Windows Vista in težave z igrami (še posebi FEAR!?)

Windows Vista in težave z igrami (še posebi FEAR!?)

TechBeats ::

Pozdravljeni

torej pred kratkim si si naložil Windows vista ultimate, dela vse super brez kakršnega koli BSOD-ja, samo največji problemi se mi pa pojavijo pri špilkah.
Še posebi pri FEAR Combat, nenavadno zatikanje, ni skos samo občasno kar je zelo moreče, recimo dela dokaj dobr potem pa kr naenkrat tko grdo pošteka k da bi imel samo 512rama (imam 2x1giga), v XP jih je delalo kot podmazano vse na max, razn 2xAA, no v visti špilam na istih nastavitvah kot v XP samo se opaz razlika v gladkosti igranja.
Aja pa še to sem tudi sprobal, da mi igro zažene v kompatibilnem načinu za XP sp2, mogoče malo izboljša situacijo samo ne preveč.
Recimo DiRT dela dokaj dobro, samo ne pa tok hitro kakor v XP jih, sam se vsaj ne zatika.
Torej a ve kdo mogoče kakšno rešitev za FEAR pls anybody :)) ??
AciD TriP

Banananjam ::

Naloži najnovejše drajverje (grafa, čipset, zvok). Potem pod compatibility obklukaj Disable desktop composition in poskusi znova.

Hm driverji za zvočno in čipset zadni za grafično isto 158.45.

Tist diasbe desktop composition, kje to najdm, zato k mam slovensko visto pa glih nevem točn kje sploh iskat :8)
AciD TriP

Banananjam ::

Upam da ti bo pomagal:

Ok, hvala, bom mal sprobu. Sam kokr sm zasledil, določene špilke slabš delajo, vključno z FEAR, bom vidu kaj bo, drgač pa nazaj na XP:\
AciD TriP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dober Singleplayer campain FPS špil?

Oddelek: Igre
354673 (3847) Bor H
»

Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
16613016 (9248) Icematxyz
»

Beta SP2 za Visto naslednji teden (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
10813603 (9081) Tr0n
»

Firefox gor, Vista dol (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
20222152 (14477) MrStein
»

Igre z največjim System Requirements

Oddelek: Igre
393660 (2159) bluefish

Več podobnih tem