Forum » Kaj kupiti » Miza za laptop
Miza za laptop
mauzer ::
Zanima me če ima kdo kakšno informacijo kje se da dobit v sloveniji ali mogoče še v avstriji takšna ali podobna miza LINK, ki služi uporabljanju laptopa na kavču, fotelju, postelji, ipd
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
trdoreh ::
Prav tako stvar bi tudi jaz rabil! Vsak nasvet je dobrodošel, čeprav zadeve nebi bilo tezko zvarit, nič posebnega (za nekoga, ki obvlada varilni aparat).
Lp, Jan
Lp, Jan
bluefish ::
ja, v bolnicah imajo tega na kupe. Sicer pa ni nujno, da iščeš namensko ravno za laptop. Stvar je enako uporabna kot mizica za jed,...
Miza mora biti po višini nastavljiva in pa tudi naklon zgornje ploskve mora biti nastavljiv, to pa nebi rekel da je pri mizi za jest :)
CaqKa ::
http://www.coolest-gadgets.com/20050921...
takšen lapdesk sem včeraj videl v rutarju.. sicer za tvoje zahteve ne nuca najbolj.. mogoče pa bo komu drugemu.
takšen lapdesk sem včeraj videl v rutarju.. sicer za tvoje zahteve ne nuca najbolj.. mogoče pa bo komu drugemu.
TableMate ni vredu ker nemoreš od strani potisnit pod kavč. Tista ta druga rešitev pa tudi moreš spet met laptop na kolenih...
Še kakšen predlog? Mogoče pa se bo res treba lotit samoizdelave
Še kakšen predlog? Mogoče pa se bo res treba lotit samoizdelave
lufthammer ::
http://www.simpss.si/simpss/servirna_mi...
Pravzaprav sem hotel pokazat tole. Nekaj boš že našel, narediti jo, pa tudi ni prehud problem, če imaš orodje.
Pravzaprav sem hotel pokazat tole. Nekaj boš že našel, narediti jo, pa tudi ni prehud problem, če imaš orodje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miza, ki napove prihodnost (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 135910 (24453) | feryz |
» | Pisalna stoječa miza (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16477 (5753) | black ice |
» | Prenosna mizica za prenosni računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2780 (1567) | Matija82 |
» | Pravilna uporaba laptopa in skrb zanj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3073 (2269) | srdžan |
» | Microsoft Surface (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11500 (8225) | Luka Percic |