» »

M$ Office 2000 in Thunderbird 2.0.0.4

M$ Office 2000 in Thunderbird 2.0.0.4

Rasho ::

Lepo pozdravljeni!

Najprej se opravičujem za naslov, ki verjetno ne pove, kje je moja težava. V starejši verziji M$ Office 97 sem imel možost, da sem v Wordu oz. Excelu kliknil Datoteka-Pošlji in mi je odprlo okno v M$ Outlooku, v katerem je bil dokument iz Worda pripet, ter pripravljen na pošiljanje. Samo še vpišeš naslov in to je to...

No, po instalaciji Win XP, M$ Office 2000 ter Thunderbirda, pa to ne deluje več tako, kot bi moralo. V bistvu sploh ne deluje. Najprej sem se utrudil, da sem ta meni, Pošlji, sploh našel, nato pa, ko sem se že začel veseliti, ugotovim, da sploh ne morem klikniti nanj. Najprej pomislim, da bi bilo potrebno skonfigurirati M$ Outlook, in naredim to. Isto. Ima kdo idejo, kaj bi bilo potrebno storiti, ker je meni in pa stricu Googlu zmanjkalo idej. Probaval sem nekaj z hiperlinki, a tudi ni delovalo...

Upam, da sem napisal dovolj razumljivo, drugače pa lahko še vprašate.

Vsakega odgovora bom vesel, se pa že vnaprej zahvaljujem za le-te.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

amigo_no1 ::

control panel/internet options/programs/ email-> naj bo izbran Thunderbird.

Vendar pozor: zgornja postavka je globalna bo veljala za vse uporabnike,ki jih imaš ustvarjene v win 2000/xp, tako da če ti uporabljaš Thunderbird in "Lojze" uporablja OE se bo tudi "Lojzetu" odprl Thunderbird če bo kliknil Datoteka-Pošlji :\

Rasho ::

jeje, hvala za odgovor, vendarle sem to že prej imel nastavljeno, pa mi vseeno Excel, npr., ne pusti možnosti pošiljanja.

Nato sem probal na ta gumb dodati hiperpovezavo, ampak mi je uspelo samo odpreti program, s čimer pa nisem popolnoma nič na boljšem. Tako da se še vedno priporočam za vse nadaljne nasvete...
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375278293 (23224) Matko
»

Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
10363495 (29260) noraguta
»

Prehod iz windows xp na ubuntu v podjetju (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
6112853 (11061) opeter
»

PHP - nujno! - email forma

Oddelek: Izdelava spletišč
262045 (1727) DonMatejo
»

Zakaj je Microsoft Office boljši kot OpenOffice.org (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
649247 (9247) WhiteAngel

Več podobnih tem