Forum » Pomoč in nasveti » Peka DVD filma
Peka DVD filma
primozsu ::
Dovlekel sem si DVD film in sedaj imam mapo v kateri so tri datoteke z istim naslovom "VIDEO_TS". Prva je "arhivska datoteka IFO", druga "druga "DVD film info" in tretja je neki video file. Potem pa še je en kup datotek, z naslovom, ki se začne z "VST_01_0" (zadnje cifre se povečujejo VST pa ostaja), so pa različnih formatov ("arhivska datoteka IFO", "DVD film info", video file).
Sedaj pa me zanima kako moram to pravilno zapeči? Probal sem v NERO-tu zapeči čisto navadno (podatkovni DVD), pa mi potem DVD predvajalnik ne predvaja kot bi moral!
Že vnaprej hvala za odgovore!
Lp, Primož
Sedaj pa me zanima kako moram to pravilno zapeči? Probal sem v NERO-tu zapeči čisto navadno (podatkovni DVD), pa mi potem DVD predvajalnik ne predvaja kot bi moral!
Že vnaprej hvala za odgovore!
Lp, Primož
karafeka ::
V nerotu nastaviš namesto data dvd na video dvd
Potem pa daš vse datoteke (s končnicami vob, ifo...) v mapo VIDEO_TS (ki ti jo nero sam ustvari).
Potem pa daš vse datoteke (s končnicami vob, ifo...) v mapo VIDEO_TS (ki ti jo nero sam ustvari).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako več DVD risank združiti na en DVD?Oddelek: Zvok in slika | 2095 (1385) | Miki23232000 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77822 (19958) | CaqKa |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2020 (1706) | CaqKa |
⊘ | [Nero Burning Rom] peka video DVD-ja?Oddelek: Zvok in slika | 3966 (3485) | rikta33 |
» | DVD burn?Oddelek: Programska oprema | 1657 (1491) | Tr0n |