» »

DVD burn?

DVD burn?

defort ::

oj vsi...mene pa zanima kak bi zapekel DVD...s katerim programom in kak....sem probaval v nerotu, tak da sem vse fajle not dal pa BURN COMPILATION sam mi pol vedno napiše da ni dovolj prostora na praznem DVDju (kar je ziher). Pa da bi DVD player seveda to čital vse skupaj na TVju. Hvala v naprej

Tr0n ::

Jah, odvisno, kaj bi rad zapeko? DVD film (VOB), navadne datoteke ali kaj drugega?

pivmik ::

Če si zripal vse datoteke iz originalnega DVDja, ne bo dovolj prostora na praznem DVD-Rju.
Prazni DVDRji nosijo samo ~4,5GiB, originalni industrijski DVDji pa ~8GiB.
LP, Gregor GRE^

defort ::

Ne ne...film se potegnil z suprnove dol. Ja posnet ga pa hočem kot DVD(VOB), tak da bom lahk pol na televiziji gledal oz. na DVDju ki ga imam priklopljenega na TV!

Tr0n ::

Ze, ze .. ampak v kaksnem formatu je bil film, ki si ga presnel.

boha ::

zakaj hudiča piše 4.7 GB na DVD+-R, če zadeva premore manj kot 4.5 GB? a je to spet kakšna marketinška fora?

Raw ::

Ja itak da je. Na DVD medij NE bo slo 4.7GB, ceprav pise. Spet standardna fora s pretvorbo...

keko1963 ::

Prav težko mi je bilo prebrat silno "pametne"odgovore vseh,ki ste hoteli pomagati.Program za peko se imenuje "burn4free"
in zapeče vse kar hočeš.Delaš podobno kot z nerotom.Glede gledanosti pa mislim da preko dvd predvajalnika to ne bo šlo,če boš zapekel kot avi
ali njegove izpeljanke.Dvd,ki ga boš zapekel mora biti v formatu,ki ga podpira tvoj predvajalnik.Za kopiranje DVD filmov uporabi "DVDxcopy xpress 321",kot lažjo varianto,ali pa "DVDxcopy platinum".
Pa vsem lep pozdrav

Tr0n ::

keko1963: Finta je v tem, da se vedno ni povedal, v kaksnem formatu je film, ki ga je presnel :). Ce je to DVD film, potem ni problema. Ce je pa kaksen dvd-rip, dvd screener (.avi) ali kaj drugega, pa ga je potrebno malce predelat oz. re-encodat, ce ga zeli gledat na DVD komponenti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

T(he) Boss ::

Jaz ne vidim nobenega problema, da ne bi pekel z nerotom od 6.0 dalje. Film pa je verjetno pac v takem formatu, kot je ce dvd samo na disk presnames z kakim smartripperom, neki vob, pa inf fajli. Naredi v nerotu video fajl, pa v video_ts daj vse fajle, pa upam, da bo. Lahko pa uporabis tudi clone dvd, tudi zanimiva stvar.

defort ::

Filma še sploh nisem posnel... zato pa sprašujem kak bi ga....ker js sem dol potegnil in so tri verzije map.... .vob .inf pa še ena katere se ne zrajtam trenutno. Zato me malo bega kak posneti te fajle da jih bo navadni dvd player za TV bral!

Tr0n ::

Ce imas datoteke s koncnico .vob/.ifo/.bup gre verjetno za DVD-R film in ga enostavno zapeces recimo v Nerotu, tako da odpres novo DVD-Video kompilacijo in celotno strukturo .vob/.ifo/.bup datotek prestavis v VIDEO_TS direktorij. Ce je film daljsi od 4.3 GB, mu lahko odstranis dolocene sinhronizacije, podnapise ali skrcis film s programom DVD Shrink, da ti bo pasal na en DVD-5 (4.3) medij.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

več mini dvd na en velik dvd

Oddelek: Pomoč in nasveti
252679 (2299) Dusan_HD
»

Kako posnet DVD?

Oddelek: Pomoč in nasveti
93154 (2941) laguna
»

DVD velik 3gb uprašanej

Oddelek: Zvok in slika
141950 (1636) CaqKa
»

Nero..........

Oddelek: Programska oprema
91042 (964) bobetko
»

DVD - program ?

Oddelek: Zvok in slika
152235 (2028) CaqKa

Več podobnih tem