Forum » Pomoč in nasveti » sami problemi z laptopom
sami problemi z laptopom
M@73Y ::
Pozdrav. problemi: kot prvo mi disk skoz neki melje in melje. laptop se mi zaganja od prižiga stikala za vklop do trenutka ko se končno umiri disk cca 4-5 minut. naj povem da nimam vklopljene funkcije antivirusnega pregleda pri zagonu. imam ORIGINALNE windowse XP dobljene preko MSDNAA sistema.
drugo se mi po pojavnem oknu dobrodošli se mi izpiše da je poškodovana datoteka explorer.exe in sicer tsstv.exe al ne takega. potem ko prklopm messenger mi napiše da je kar ena napaka v datoteki .log . ko zaženem firefox mi odpira na vsake toliko časa tud po eno minuto recimo www.slo-tech.com. Nevem kaj bi bilo, vem pa da nekaj ZEEEELO upočasnjuje računalnik. jest močno sumim da gre disk k koncu. ker laptop ma 1,5GB rama 1,73GHz proc, in mislm da bi to mogl laufat. prosim za kakšno mnenje.
lp. Matej
drugo se mi po pojavnem oknu dobrodošli se mi izpiše da je poškodovana datoteka explorer.exe in sicer tsstv.exe al ne takega. potem ko prklopm messenger mi napiše da je kar ena napaka v datoteki .log . ko zaženem firefox mi odpira na vsake toliko časa tud po eno minuto recimo www.slo-tech.com. Nevem kaj bi bilo, vem pa da nekaj ZEEEELO upočasnjuje računalnik. jest močno sumim da gre disk k koncu. ker laptop ma 1,5GB rama 1,73GHz proc, in mislm da bi to mogl laufat. prosim za kakšno mnenje.
lp. Matej
..jump into psytrance tunnel..
Looney ::
Pa te težave niso povezane z laptopom ampak z Windowsi.
Obnovitev sistema?
Obnovitev sistema?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
ja nevem. sm pred 1 mesecem formatiru in dokupil 1GB rama prav zato ker sem mislil da mi šteka zaradi premalo rama. samo potem je bilo isto, tudi po formatu je isto. sm poskusil tudi nelegalno kopijo winxp in isto.
Še kakšno mnenje.
Še kakšno mnenje.
še ena zamisel mi je pršla namisel. kaj pa če je napajalnik prešvoh in mi zato tok nagaja. napalnik je 20V 96W. imam pa centrino proceesor pa x700 grafično ki ni shared.
Mavrik ::
To ni hardwarski problem kot so ti že povedali. Raje preglej sistem za virusi, spywarom pa vsem ostalim sranjem. Napajalnik pa gotovo ni preslab, saj je narejen točno za tvoj laptop
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri Applu nič novega: poslovni rezultat v presežkih, delnice kot kamen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 30506 (26658) | bobby |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4162 (3536) | Krzzich |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3495 (3284) | Tac20 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267774 (67366) | Seljak |