Forum » Strojna oprema » Težave z DVD-zapisovalnikom
Težave z DVD-zapisovalnikom
bogii ::
Zdravo!
Danes sem kupil DVD-zapisovalnik Nec 7173A, ga priklopil (na primary master) in sprobal. Težava je v tem, da noče zagnati film iz dvd-ja. Torej Mapo še lahko odprem, ko pa želim zagnati film, noče odpreti Bs-playerja (stvar štekne). Imam še en DVD-rom, kjer pa vse deluje kot je treba. Ali je nekaj narobe s tem zapisovalnikom in naj zahtevam drugega?
Popravek: sedaj sem sprobal različne DVD-je in CD-je (Traxdata, Verbatim, HP, (vsi so bili DVD+R)) in sem ugotovil, da mi noče predvajati samo DVD-je firme Traxdata! Kaj bi to lahko pomenilo oz. kaj je lahko narobe, saj je Traxdata isto DVD+R kot ostale firme, ki pa delujejo. Problem je torej v tem, da v mapo na DVD-ju še lahko pridem, Bs-playerja pa potem noče zagnati in stvar štekne.
Hvala za pomoč, lp.
Danes sem kupil DVD-zapisovalnik Nec 7173A, ga priklopil (na primary master) in sprobal. Težava je v tem, da noče zagnati film iz dvd-ja. Torej Mapo še lahko odprem, ko pa želim zagnati film, noče odpreti Bs-playerja (stvar štekne). Imam še en DVD-rom, kjer pa vse deluje kot je treba. Ali je nekaj narobe s tem zapisovalnikom in naj zahtevam drugega?
Popravek: sedaj sem sprobal različne DVD-je in CD-je (Traxdata, Verbatim, HP, (vsi so bili DVD+R)) in sem ugotovil, da mi noče predvajati samo DVD-je firme Traxdata! Kaj bi to lahko pomenilo oz. kaj je lahko narobe, saj je Traxdata isto DVD+R kot ostale firme, ki pa delujejo. Problem je torej v tem, da v mapo na DVD-ju še lahko pridem, Bs-playerja pa potem noče zagnati in stvar štekne.
Hvala za pomoč, lp.
- spremenil: bogii ()
dustphoenix ::
Če ti z ostalimi firmami dela normalno, potem mu ne odgovarja medij...
EDIT: Probaj kaj zapečt na DVDje različnih firm... Pa boš videl, če ti ne bo delalo nesi nazaj. Če pa ti večina dela, kakšen medij pa ne -> potem kupuj medije od firme, od katere ti delajo.
EDIT: Probaj kaj zapečt na DVDje različnih firm... Pa boš videl, če ti ne bo delalo nesi nazaj. Če pa ti večina dela, kakšen medij pa ne -> potem kupuj medije od firme, od katere ti delajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dustphoenix ()
bogii ::
Firmware sem posodobil in sem ugotovil, da se pač ne ujema z DVD-ji firme Traxdata, ker mi vse ostalo normalno bere in piše. Torej verjetno res firma Traxdata ne leži mojemu pekaču. Še enkrat hvala za pomoč.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21217 (12733) | svejk |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10386 (7539) | reber |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9590 (7214) | AtaStrumf |
» | DVD medijiOddelek: Kaj kupiti | 2125 (1501) | TheHijacker |
» | Kvaliteta DVD medijev - vaše izkušnjeOddelek: Zvok in slika | 1843 (1463) | MadMicka |