» »

SanDisk Sansa m250

SanDisk Sansa m250

evildevil ::

Imam problem z sansa m250 mp3 playerjem.....namrec v soli mi ga je zaznalo normalno in sem lahko nalozil nanj muzike....ko pa pridem domov mi ga pa zazna kot navadni usb kluc in ni tistih podatkov,ki sem jih v soli nalozil nikjer?....tako je bilo isto pri kolegu na racunalniku,....samo v soli mi ga je zaznalo kot mp3 player.....kaj bi lahko blo to narobe,ma kdo tak mp3?
Speed doesnt kill.........

hodor ::

Isto težavo mam jaz z tem playerem...(sicer sem kupil rabljen player)...Pri kolegu mi dela,...meni na mojem računalniku pa ne...Prosim pomoč!

LP.
Vsako stvar lahko narediš še boljše!

Lizard ::

mislim, da te nekaj vpraša, pa klikni na prikaz podatkov ali nekaj takega
Pijani gost se kar nekaj časa trudi na zobotrebec natakniti čevapčič. Natakar ga nekaj časa opazuje, nato pa pristopi, vzame zobotrebec in nanj natakne čevapčič: 'Vidite gospod, povsem preprosto!' 'Seveda, ko sem ga pa že jaz utrudil.'

Mene nič ne vpraša...samo zazna ga kot navaden usb...notri sta dve datoteki (AUDACT.TCC in SYS_CONF.DNC) in tri prazne mape (AUDIBLE, CONFIG, RECORD)...

Lizard ::

probaj večkrat dat notr ali pa malce spremeni prikaz ikon. zal ne govorim iz prve roke, tako da ti natancneje ne znam razlozit.... ampak da se:P
Pijani gost se kar nekaj časa trudi na zobotrebec natakniti čevapčič. Natakar ga nekaj časa opazuje, nato pa pristopi, vzame zobotrebec in nanj natakne čevapčič: 'Vidite gospod, povsem preprosto!' 'Seveda, ko sem ga pa že jaz utrudil.'

Probal več kot 30 x...vendar brez uspeha...please help me!

pomagajte!

DonPierre ::

Khm, sej verjetno si že probal, pa vseeno - si se kaj igral z nastavitvami v USB meniju? Tam imaš dve varijanti: auto detect in MSC. Kaj imaš izbrano???

Imam izbrano auto detect,...sam se nič ne spremeni če nastavim na MSC...:(

El Barto ::

Imel takoj na začetku enak problem z m240.

Nastavi USB na MSC, pa vse skup še enkrat skopiraj.
Ko je enkrat na MSC, potem deluje povsod enako, pa ni več problemov - tudi v WIN98 8-)
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

Alexxs ::

priklikaš: settings ---> USB ---> nastavis iz Auto Detect na MSC ! Preden nastaviš to, zbriši mp3 katere si si prej kopiral... !

in zadeva deluje...

preden sem pršu do te rešitve sem presrfal pol spleta... :)

--
Yo

kaka bedna finta....8-O

Stvar zdaj deluje! HVALA VAM8-)

pomarančna ::

kje pa imaš te nastavitve? imam enake težave,samo ne vem kje to naštimam. ali lahko dobim bolj natančna navodila?:8)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MP3 predvajalnik SanDisk Sansa e200 2GB

Oddelek: Kaj kupiti
182302 (1189) NeLooO
»

Zunanji trdi disk

Oddelek: Strojna oprema
252968 (2009) dudl
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177010 (32708) M.B.
»

DEJTE HITR POMAGAT!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101062 (842) frudi
»

Zakva mi Deluxe SkiJump šteka?

Oddelek: Pomoč in nasveti
261467 (1236) R@C@

Več podobnih tem