Forum » Omrežja in internet » Nekaj blokira internet linijo
Nekaj blokira internet linijo
TechBeats ::
se pravi, zadnje čase ene 3-4 tedne se čez dan sploh nisem mogu konektat na net, kličem na amis (sklenjena pogodba), potem so oni obvestili telekom, ker sem na telekomovi centrali, me kliče naslednji dan iz telekoma tehnik in reče če mi že dela, ker naj bi ta tehnik zrihtal programsko opremo in zamenjal priključek na katerem se nahaja moja parica, čudežno je začelo delat da se lahko tudi čez dan konektam, potem mi je še povedal da si še z enim uporabnikom delim to parico, ta uporabnik baje en sosed, je pa na siolu. Ko sem temu tehniku povedal da se ne morem čez dan povezat samo ponoči je pa ta rekel, da pa ta uporabnik na siolu ravno obratno. Kr neki??!!
Samo največji problem pa je, da se zadnje čase čisto linija blokera u špilkah skače ping iz 40 na 2000 za 2-3sek in spet nazaj, takrat ko se mi poveča se zamrzne cel srver, tema. Isto se to dogaja pri downloadu recimo snemam prou iz amis strani en testni program mi začne s 140 kb/s (linija 1 mega) potem mi pa pade na ene 70kb in celo do 30kb, mislm kaj to neki bremza, a je mogoče da je to glavni problem ker si z unim debilom delim parico in mi zradi tega to blokera al kaj vi mislte??
Je pa tudi zgrajena amis centrala tukaj na našmu koncu in komi čakam da me sedaj prestavijo iz te gnile telekomove centrale na amis, ker to res ni noben internet.
Če kdo ve kakšno rešitev se zelo zahvaljujem za nasvet.
Samo največji problem pa je, da se zadnje čase čisto linija blokera u špilkah skače ping iz 40 na 2000 za 2-3sek in spet nazaj, takrat ko se mi poveča se zamrzne cel srver, tema. Isto se to dogaja pri downloadu recimo snemam prou iz amis strani en testni program mi začne s 140 kb/s (linija 1 mega) potem mi pa pade na ene 70kb in celo do 30kb, mislm kaj to neki bremza, a je mogoče da je to glavni problem ker si z unim debilom delim parico in mi zradi tega to blokera al kaj vi mislte??
Je pa tudi zgrajena amis centrala tukaj na našmu koncu in komi čakam da me sedaj prestavijo iz te gnile telekomove centrale na amis, ker to res ni noben internet.
Če kdo ve kakšno rešitev se zelo zahvaljujem za nasvet.
AciD TriP
TechBeats ::
Haha, very funny
Če pravm da se zdaj baje oba konektava, ker jst glih nevem točn ker sosed je to uglavnm, pol je zgleda fora neki na njihovi glupi telekomovi centrali. Sm mislu da ima kdo kaj več pojma kle gor, pa ubistvu ne LOL.
Če pravm da se zdaj baje oba konektava, ker jst glih nevem točn ker sosed je to uglavnm, pol je zgleda fora neki na njihovi glupi telekomovi centrali. Sm mislu da ima kdo kaj več pojma kle gor, pa ubistvu ne LOL.
AciD TriP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162349 (14216) | kixs |
» | Težave z Amis internetomOddelek: Omrežja in internet | 6980 (5270) | ...:TOMI:... |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5383 (3916) | fosil |
» | Telekom in že spet Telekom ...Oddelek: Omrežja in internet | 4876 (3049) | Tilen |
» | Amis ali Siol?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3282 (3282) | amigo_no1 |