Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri windows vista prosim
Pomoč pri windows vista prosim
ZoRdAn ::
Joj jaz imam takšne težave!
Imam nov računalnik in windows visto ampak mi noče delati nobena igrica ki je izšla pred letom 2007! Slišal sem da se je enaka stvar dogajala tudi če si imel linukse. Potem pa sem izvedel da za linukse obstaja nekakšen program, ki ga downloadaš, inštaliraš in zaženeš pa ti delajo igrice. Prijatelj mi je povedal da obstaja tak program tudi za visto ampak ne vem kje naj ga dobim.
LEPO PROSIM POMAGAJTE MI!
Imam nov računalnik in windows visto ampak mi noče delati nobena igrica ki je izšla pred letom 2007! Slišal sem da se je enaka stvar dogajala tudi če si imel linukse. Potem pa sem izvedel da za linukse obstaja nekakšen program, ki ga downloadaš, inštaliraš in zaženeš pa ti delajo igrice. Prijatelj mi je povedal da obstaja tak program tudi za visto ampak ne vem kje naj ga dobim.
LEPO PROSIM POMAGAJTE MI!
zk_eu ::
Men dela, če dam run program in compatibility mode for Windows Xp.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Wrop ::
Se hecaš... Jaz mam že kake 2 meseca Visto gor pa mi delajo do sedaj vse igre, ki sm jih naložil, brez da bi karkoli ročno nastavljal. Je pa res da sem pri enih moral popravke naložit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ponovno naložiti originalne Win Vista?Oddelek: Operacijski sistemi | 4221 (3972) | solatko |
» | Prenosnik z RS 232 portomOddelek: Loža | 3475 (1257) | DimmniBurek |
» | Microsoft pripravlja SP1 za Visto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12083 (7805) | Tr0n |
» | acer in komentar big bangaOddelek: Pomoč in nasveti | 2009 (1691) | dolenska |
» | Xtreme Gamer ali Xtreme Music ?Oddelek: Zvok in slika | 1149 (985) | asgreac |