Forum » Pomoč in nasveti » Battlefield 2 in Vista
Battlefield 2 in Vista
plavi85 ::
Lep pozdrav !
Imam namreč problem pri battlefieldu 2 v visti , najprej mi je punkbuster ven metal s kodo #9006 sedaj ko sem to updejtal , mi pa skos mece ven iz igre , naprimer grem multiplayer igram ene 4,5 minut in vrže na namizje , ali ima kdo podobne probleme ? how to fix it ?
Imam namreč problem pri battlefieldu 2 v visti , najprej mi je punkbuster ven metal s kodo #9006 sedaj ko sem to updejtal , mi pa skos mece ven iz igre , naprimer grem multiplayer igram ene 4,5 minut in vrže na namizje , ali ima kdo podobne probleme ? how to fix it ?
ZoRdAn ::
ISTO SRANJE DELA MEN! MAM TUD VISTO IN BTTLEFEILD 2. TO DELA ZATO KER NIMAŠ ORIGINALNEGA CD-JA IN TA PUNKBUSTER JE PROGRAM KI TO ZAZNA IN TI FUKNE VN!
plavi85 ::
Neboš verjel , sem klanovc , in na žalost morem imeti original DVD :) , zadevo sem nekako odpravil , s tem da sem na bližnjici dal Compatibility mode na Windows XP SP2 in pa da igro laufam kot administrator...Je pa res da igra kot sama tudi v XPjih včasih vrže na namizje brez kakršnega koli pomena...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | COD2Oddelek: Igre | 1324 (641) | Dionis |
» | Americas army (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 7337 (4245) | GoldRakun |
» | problem z cod2 in cod4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1600) | broj_jedan |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1723 (1368) | DJ ViVanco |
» | counter strike preko neta?Oddelek: Igre | 933 (794) | chucki |