Forum » Pomoč in nasveti » ddhelp napaka
ddhelp napaka
Daniel ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem bil pri svojem kolegu, in sva poskušala Divx -e gledat pa se pojavi neka napaka v ddhelp programu( baje da je to Direct x).Sva poskusila z ponovnim nameščanjem Windowsov pa brez uspeha.Se je to komu že zgodilo?Kaj storiti da se to nebi več dogajalo?
Konfiguracija:Win98, Celeron 800 mhz, Inno Geforce 2 plošča je pa Matsonicova če to kaj pomaga.
LP
Včeraj sem bil pri svojem kolegu, in sva poskušala Divx -e gledat pa se pojavi neka napaka v ddhelp programu( baje da je to Direct x).Sva poskusila z ponovnim nameščanjem Windowsov pa brez uspeha.Se je to komu že zgodilo?Kaj storiti da se to nebi več dogajalo?
Konfiguracija:Win98, Celeron 800 mhz, Inno Geforce 2 plošča je pa Matsonicova če to kaj pomaga.
LP
AngelOfDeath ::
Install divx codec pa seveda directx mislim da je zadnja verzija 8.1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
Ne pomaga.Sem vse možne variante že poskusil pa nič. Sem poskusil menjati kartico v njegovem (Inno 3d Geforce 2 32 mb Ram) z svojo Elsa Erazor 3 LT pa se sploh monitor ne prižge.Kdo bi vedel več o tem?Zanimivo pri tem je da tu in tam kak Divx dela ampak le redki.
LP
LP
Kar nanese, ma pa Bsplayer, CVstudio, Windows media player, The Playa, pa niti en ne dela.Danes bom poskusil še z vindows Me in 2000 in poročal.
LP
LP
Zanimiva reč.Zgleda da the playa dela ampak kaj to pomaga če pa čez nakaj časa zablokira program pa ne dela več brez ponovnega zagona.Ostali pa še vedno ne.
LP
LP
zeroc00l1 ::
Meni se je isto dogajal, "problem je bil v zvočni kartici, ker mi ni podpirala 48000 Khz tko da sem moral pri vseh Divx-ih convertat zvok na 44100 khz - (VirtualDub)"!
Probi še to, če ne bo nič drugega delovala!
Lp,
ZeroC00l1
Probi še to, če ne bo nič drugega delovala!
Lp,
ZeroC00l1
JP ::
Ta player je sicer bolj skromen a poskusiš lahko vseeno
link: http://dvd.box.sk/indexN.php3?pid=divx&...
lp JP:\
link: http://dvd.box.sk/indexN.php3?pid=divx&...
lp JP:\
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzne (dela le trdi reset)Oddelek: Strojna oprema | 1805 (1322) | SodVina |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12596 (10451) | Jst |
» | Noben kodek ne ustrezaOddelek: Zvok in slika | 1709 (1371) | Mr_Globus |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1232) | maxx |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1535 (1151) | zile |