Forum » Omrežja in internet » TP-LINK + Vista
TP-LINK + Vista
Loaded ::
Lp
Imam en nadležen problem. In sicer.. vedno po ponovnem zagonu oziroma včasih sploh ne mi Vista ne prepozna omrežja in se sploh ne poveže na internet.
Imam router TP-LINK TL-VR642G ter Vista Business. Matična pa je Asus K8U-X.
Sprobal sem že vse mogoče. Nikjer tudi nisem našel gonilnikov za mojo matično za Visto, ampak jih je vista sama naložila. Je mogoče to problem?
Imam en nadležen problem. In sicer.. vedno po ponovnem zagonu oziroma včasih sploh ne mi Vista ne prepozna omrežja in se sploh ne poveže na internet.
Imam router TP-LINK TL-VR642G ter Vista Business. Matična pa je Asus K8U-X.
Sprobal sem že vse mogoče. Nikjer tudi nisem našel gonilnikov za mojo matično za Visto, ampak jih je vista sama naložila. Je mogoče to problem?
Loadeed
Lp
Izklopil sem ipv6 kanal ter oba Link-Layer discovery-a. Povezavo sem nastavil na 100 Mbps ter se poigral tudi z ostalimi nastavitvami. Omrežje mi včasih prepozna, večinoma pa Unidentified ter, povezava pa je limited. Na internet se poveževe še bolj poredko.
Na ostalih računalnikih mi internet deluje.
EDIT: Zdaj že ima povezavo do domačega omrežja, vendar še vedno ga prepozna kot Unidentified network ter ni povezave do interneta. Aja, pa imam Visto Business.
Izklopil sem ipv6 kanal ter oba Link-Layer discovery-a. Povezavo sem nastavil na 100 Mbps ter se poigral tudi z ostalimi nastavitvami. Omrežje mi včasih prepozna, večinoma pa Unidentified ter, povezava pa je limited. Na internet se poveževe še bolj poredko.
Na ostalih računalnikih mi internet deluje.
EDIT: Zdaj že ima povezavo do domačega omrežja, vendar še vedno ga prepozna kot Unidentified network ter ni povezave do interneta. Aja, pa imam Visto Business.
Loadeed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loaded ()
Še vedno ne dela..... Ta Vista mi počasi že žre živce. IP imam dodeljene vse dela lepo na XP-jih samo na Visti ne. Kaj bi le lahko bilo narobe?
Loadeed
amigo_no1 ::
Windows update ?
Če na taisti mrežni kartici&kablu net v win xp dela potem imaš nekaj pokvarjeno v visti (protokoli , winsock , firewall ...)
Kaj izpiše "ipconfig/all" ?
Če na taisti mrežni kartici&kablu net v win xp dela potem imaš nekaj pokvarjeno v visti (protokoli , winsock , firewall ...)
Kaj izpiše "ipconfig/all" ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Lp
Stvar nekako deluje s prednastavljenimi IP-ji in DNS serverji. Vseeno čakam na začetku nekje 1 minuto da prepozna omrežje.
Lp
Stvar nekako deluje s prednastavljenimi IP-ji in DNS serverji. Vseeno čakam na začetku nekje 1 minuto da prepozna omrežje.
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267166 (66758) | Seljak |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3089 (2388) | M-XXXX |
» | Gajba piva za rešitev mrežneag problema Vista-W2KOddelek: Omrežja in internet | 3219 (2343) | just_a_cook |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2373 (1726) | r0Kk |
» | Povezava na internet??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1272) | amper |