Forum » Pomoč in nasveti » Notebook tipkovnica - težava/zadrega
Notebook tipkovnica - težava/zadrega
Raist69 ::
Pozdrav,
imam mogoče malo čudno vprašanje, ampak vseeno bom poskusil glede na to da vidim, da se fantje tu na marsikaj spoznate ;)
Obeta se mi, da bom postal lastnik zelo simpatičnega Sony laptopa, ki pa bo imel eno veliko napako - tipkovnica bo nemška.
Ima kdo kašen dober predlog, kako to spremeniti v slovensko? Nekaj sem slišal o "gravuri", razmišljal sem že o tem, če se to da enostavno zamenjat, ali kaj za vraga mi je s tem storiti?
Za vse morebitne predloge se že vnaprej lepo zahvaljujem :)
imam mogoče malo čudno vprašanje, ampak vseeno bom poskusil glede na to da vidim, da se fantje tu na marsikaj spoznate ;)
Obeta se mi, da bom postal lastnik zelo simpatičnega Sony laptopa, ki pa bo imel eno veliko napako - tipkovnica bo nemška.
Ima kdo kašen dober predlog, kako to spremeniti v slovensko? Nekaj sem slišal o "gravuri", razmišljal sem že o tem, če se to da enostavno zamenjat, ali kaj za vraga mi je s tem storiti?
Za vse morebitne predloge se že vnaprej lepo zahvaljujem :)
marvin42 ::
če ga boš kupil pri nas, boš nalepke dobil zraven, drugače jih boš pa nabavil v trgovini.
Mostly Harmless
marvin42 ::
meni ene in iste nalepke zdržijo 2 leti. Na enem prenosniku jih je torej treba zamenjati 1x, potem je pa počasi že treba zamenjati cel prenosnik.
Mostly Harmless
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nateg na servisu? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17257 (14664) | mat xxl |
» | Kam nesti računalnik za čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3475 (2811) | cegu |
» | Popravljanje pokvarjenega prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 3627 (3283) | #000000 |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8656 (6041) | denci |
» | Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9205 (5709) | St235 |