Forum » Pomoč in nasveti » Notebook tipkovnica - težava/zadrega
Notebook tipkovnica - težava/zadrega

Raist69 ::
Pozdrav,
imam mogoče malo čudno vprašanje, ampak vseeno bom poskusil glede na to da vidim, da se fantje tu na marsikaj spoznate ;)

Obeta se mi, da bom postal lastnik zelo simpatičnega Sony laptopa, ki pa bo imel eno veliko napako - tipkovnica bo nemška.
Ima kdo kašen dober predlog, kako to spremeniti v slovensko? Nekaj sem slišal o "gravuri", razmišljal sem že o tem, če se to da enostavno zamenjat, ali kaj za vraga mi je s tem storiti?

Za vse morebitne predloge se že vnaprej lepo zahvaljujem :)
imam mogoče malo čudno vprašanje, ampak vseeno bom poskusil glede na to da vidim, da se fantje tu na marsikaj spoznate ;)
Obeta se mi, da bom postal lastnik zelo simpatičnega Sony laptopa, ki pa bo imel eno veliko napako - tipkovnica bo nemška.
Ima kdo kašen dober predlog, kako to spremeniti v slovensko? Nekaj sem slišal o "gravuri", razmišljal sem že o tem, če se to da enostavno zamenjat, ali kaj za vraga mi je s tem storiti?
Za vse morebitne predloge se že vnaprej lepo zahvaljujem :)

marvin42 ::
če ga boš kupil pri nas, boš nalepke dobil zraven, drugače jih boš pa nabavil v trgovini. 
Mostly Harmless

marvin42 ::
meni ene in iste nalepke zdržijo 2 leti. Na enem prenosniku jih je torej treba zamenjati 1x, potem je pa počasi že treba zamenjati cel prenosnik. 
Mostly Harmless
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nateg na servisu? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19229 (16636) | mat xxl | 
| » | Kam nesti računalnik za čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3808 (3144) | cegu | 
| » | Popravljanje pokvarjenega prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 3982 (3638) | #000000 | 
| » | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9063 (6448) | denci | 
| » | Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9688 (6192) | St235 |