Forum » Pomoč in nasveti » Problem z visto: bluescreen
Problem z visto: bluescreen

bastian ::
Lep pozdrav.
Torej, ker vem da ste na tem forumu sami strokovnjaki glede računalništva sem se obrnil na vas in upam da mi boste lahko pomagali.
Problem je naslednji. Uporabljam Windows Visto, različica Business. Vedno ko v Media Playeru hočem pogledati kakšen posnetek, ali film, se mi pojavi bluescreen. Nevem v čem je problem.
Uporabljam pa: Mobile AMD Sempron 3400+, 1.80 GHz, 512 MB RAM
grafična pa je nvidia geeforce go 6100
aja pa sistem je 32-bit
hvala!
Torej, ker vem da ste na tem forumu sami strokovnjaki glede računalništva sem se obrnil na vas in upam da mi boste lahko pomagali.
Problem je naslednji. Uporabljam Windows Visto, različica Business. Vedno ko v Media Playeru hočem pogledati kakšen posnetek, ali film, se mi pojavi bluescreen. Nevem v čem je problem.
Uporabljam pa: Mobile AMD Sempron 3400+, 1.80 GHz, 512 MB RAM
grafična pa je nvidia geeforce go 6100
aja pa sistem je 32-bit
hvala!

JaManz ::
Ja men so se v visti pojavljal blue screeni, ker je bil v računalniku pokvarjen RAM. Downloadi si MemTest in pretestiraj rame.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17976 (12080) | solatko |
» | Kateri OS za prenosnik AMD Turion 64 X2 Mobile TL-60??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12170 (10605) | T_F_7 |
» | Photoshop CS6 kuri ram in sesuva sistemOddelek: Programska oprema | 2000 (1881) | Nummy |
» | ne zazna 3 G ramov ampak 2558 zakaj ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3096 (2558) | Zheegec |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2412 (1662) | R33D3M33R |