Forum » Strojna oprema » servis laptopa
servis laptopa
Vesoljc ::
kolegu je crkil prenosnik toshiba (2 meseca po garanciji ). na uradnem servisu so mu rekli da je sla plata, za novo pa hocejo 800e, kar se pa meni zdi totalen ripoff. pozna kdo koga, ki bi znal pregledal laptop ter vsaj probal natacno dolociti napako in jo morebiti popravil (ce gre za banalno elektro napako)??
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bluefish ::
če se je prenosniku iztekla garancija, je normalno, da zahtevajo plačilo servisa in rezervnih delov. Je pa res glupo to, da ne pregledajo, kje se skriva težava.
McBoby ::
Meni je pri prenosniku šla ena izmed žičk za napajanje inverterja-se je precvikala. Ko še nisem vedel, kaj je problem, so mi pri uvozniku Birotehna za Compaqa rekli, da je servis €880 in da se ga ne splača več popravljati. Potem sem po delnem servisu na servisu Azimut-fant povedal, kako se računalnik sploh odpre-zadvo sam popravil. Vzporedno sem nalotal še eno žičko in jo prispajkal na oba konektorja. Zadeva rešena takorekoč brez stroškov. Edini strošek je bila pot v Celje, €25 da mi ga je na servisu pregledal. Ker ni imel rezervnega kabla, mi je povedal, kako se računalnik odpre. Od tu naprej ni bilo več problema. še malo lota in ena tanka žička pa je bila stvar rešena. No, rezervni rabljeni kabel je pa na Bolhi €10.
zk_eu ::
Jst sem meu TRONa, pa je meu 2 leti garancije, pa mi je po treh dneh ko je potekla, šla plata Sem skor živčnega faso Sem meu enga poznanga na srečo tam pa mi je zrihto, da sem biu kao na poslovnem potovanju Pa ga nism mogu kao prnest prei.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zk_eu ()
ant ::
to je bilo še preden je odprl servis. sva se nekaj menila po mailih in potem sem mu odnesel 2 prenosnika na pregled oz. popravilo. s popravilom ni bilo nič, pa še neke komplikacije so bile, o katerih pa nebi govoril.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53934 (13900) | Han |
» | Asbis d.o.o. smrdi!Oddelek: Kaj kupiti | 10513 (5074) | Sssaga |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36754 (32785) | Niet1986 |
» | Katastrofalni servisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7510 (4980) | zcetrt |
» | "Nasvet pri nabavi matične za prenosnika"Oddelek: Kaj kupiti | 1124 (900) | ALTbla |