» »

"Nasvet pri nabavi matične za prenosnika"

"Nasvet pri nabavi matične za prenosnika"

albert69 ::

Zdravo,obračam se na vas ker imam lep problem in sicer pred kratkim mi je crknila plata od prenosnika znamke "ACER ASPIRE 1350" .Problem je da ne vem na koga bi se obrnil za nabavo nove plate,sicer sem jo videl na e-bay--ju in sicer ameriškem pa ne vem kako bi jo kupil.Ali mi lahko kdo prosim pomaga ali svetuje kje bi lahko kupil to ploščo?


HVALA

ant ::

predlagam ti, da kupiš raje na kakšnem evropskem ebayu npr angleški, nemški, saj nimaš davka pa ponavadi pride še ceneje.
koliko pa si pripravljen dati za nakup matične?
možnost je tudi servis.

albert69 ::

Zdravo,na ameriškem ebay-u sem opazil za novo cca.240 eur.Za servis pa ni šans ker ni več v garanciji.Drugo je da ne poznam nobenega ki bi mi lahko kupil preko ebay-a.Kaj naj naredim?

albert69 ::

ant, ma obstaja kdo pri nas ki popravlja matične od prenosnikov?v Sloveniji.

bastadu ::

IMHO se osnovnih plošč (razen zamenjave kakšnih BISO čipov ali pa napihnjenih kondenzatorjev) ne splača popravljati, v večini primerov ti jo na servisu (v kolikor je še v garanciji) zamenjajo za novo...

albert69 ::

Hvala.

albert69 ::

vprašanje,kaj bi lahko blo narobe...na prenosniku če dvd dela,hd dela, lučka na konzoli sveti razen ekran se ne dvigne.probal sem tudi na zunanji ekran priklopit in ni nič. vent na procesorju ko prižgem ne zalaufa?

SepoX ::

Plata fuč...

ant ::

na Kotarju so men popravli matično na mojmu t21 za 30 jurjev, ker sem se tako z njimi zmenil.
rekel sem jim, da sem pripravljen dati za popravilo 30k sit in so rekli, da če bodo lahko popravli za to ceno bodo drugače ne plačam nič. in so popravli.

LP

ant ::

aja pri Kotarju so prav specializirani tudi za popravilo matičnih plošč samo ni glih poceni, misli pa da bo prišlo ceneje kot pa 240€ (kar je za moje pojme preveč) pa še davka ti ne bo treba plačat.

LP

albert69 ::

Hvala za informacijo,bom jih kontaktiral.

LP

ALTbla ::

probaj prvo rame odstranit pa probaj ce procesor dela.. ni nujno da je plata sla.. meni je prenosnik cisto mrknil, bil sem siguren da je sla plata ker ni cisto nic trzal, nic se ni zacelo vretet, nobena lucka, nc od ekrana.. cisto nic od njega v glavnem.. hvala bogu sm posodu kolegu eno od 2eh ugrajenih palck rama za sprobat,preden bi prodau ostale dele, in je reku da mu racunalnik isto dela kot meni.. izkazalo se je da je samo ena palcka rama bla zanic.. :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ALTbla ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20653555 (13521) Han
»

Geekbuying garancija

Oddelek: Loža
455540 (3892) N0t0ri0us
»

Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7519177 (14752) Zheegec
»

Popravilo laptopa-kje

Oddelek: Strojna oprema
82358 (2008) andromedar
»

Crknu laptop - Acer TravelMate 292LMi

Oddelek: Pomoč in nasveti
161443 (1189) fras

Več podobnih tem