Forum » Pomoč in nasveti » Live! update
Live! update
DrSergioDJ ::
Imam en problem. Kadarkoli hocem s klikom na eno tako malo ikonco, ki izgleda kot svet s kljucavnico in se nahaja v desnem spodnjem kotu updejtad zvocno ( or WTF pac ze to nardi), se mi zadeva noce povezat z Live!News ( za to nisem cist sure, a je to to ). U glavnem, pac ne morem updejtat zadeve.
Kaj mi je storiti?
Ne rect format, ker sm ze delu to ( pa ne zarad tega )
OS je w2k.
Hvala
Kaj mi je storiti?
Ne rect format, ker sm ze delu to ( pa ne zarad tega )
OS je w2k.
Hvala
...
BC3 ::
men to ne dela že odkar sem kupu zvočno (pred več kot enim letom) zato si to vedno zbišem...
(meu sm pa na vseh microsoftovih OS-ih)
(meu sm pa na vseh microsoftovih OS-ih)
AngelOfDeath ::
Poglej na creativovo stran.Kolk je men znano so oni tam nekaj ukinjali mogoče je to to.Nisem pa prepričan.
Gandalfar ::
pomojem, da to nobenmu razen proizvajalcu ni delal.
Mislim pa da je to za dobivanje zadnjih novic o Creativovih produktih in ne za posodabljanje gonilnikov (no med novicami bi morala biti verjetno tudi novica o novih gonilnikih )
Mislim pa da je to za dobivanje zadnjih novic o Creativovih produktih in ne za posodabljanje gonilnikov (no med novicami bi morala biti verjetno tudi novica o novih gonilnikih )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18677 (11013) | sash69 |
» | Creative Labs po več kot dveh letih izdal gonilnike za X-Fi zvočne kartice za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4919 (3498) | RejZoR |
» | AMD naznanil izdajo specifikacij za gonilnike ATIjevih grafičnih kartic za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 5650 (3527) | Jst |
» | Linuxova Ahilova tetiva? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6544 (6544) | undefined |
» | kX SBLive! GonilnikiOddelek: Zvok in slika | 1550 (1264) | KiLLeeY |