» »

WinXp Explorer

WinXp Explorer

~Panter~ ::

Zanima me kako nej naštimam da bo v explorerju vsak folder meu iste nastavitve pod view, ker mi jih skoz premeša. Skoz mi kaže smotane ikone namest da bi mi prkazou seznam. Pa če kdo ve kako prpravt Windows messengerja do tega da se nebi skoz zalaufou pr vklopu računalnika. Mam pa Win Xp professional.

AngelOfDeath ::

Odpri raziskovalca si nastavi view pol pa:
tools --> folder options -->view in stisneš apply to all folders. :):))

Highlag ::

Glede messengerja:

Če klikneš z desno tipko miši nanj, ko je minimiziran v tray-u prideš do nastavitev. Za štartanje programa ob zagonu Windows-ov.

Če pa uporablješ tudi Outlook Express, se bo zagnal tudi takrat, če imaš vedno prikazane svoje kontakte. V Outlook Expressu imaš tudi v meniju možosti izbire za štartanje MS messengerja.

~Panter~ ::

Najlepša hvala. Zdej mam pa še en smotan problem. Mam dva compa povezana, jest mam Win Xp pa Internet connection sharing, sestrca pa win 98SE. Stvar je prej delala uredu, zdej sem pa mogu nanovo obe naložit, je pa en problem. Prej se je v Win 98 spodej zravn ure pokazou okenček ki je kazou stanje internet povezave, pa tam si lahko prekinu povezavo. Zdej pa tega ni več. Pol se mi pa še za brezveze začne povezovat na net, pa trošit impulze. Kako nej naštimam da se pokaže tist okenček, pa da bi se povezou takrat kt bi hotu, kao dial-up varjanta?

AngelOfDeath ::

Kaj maš kak program nastavljen da se sam konekta na internet. V win xp moraš omogočit dostop d oneta drugim računalnikom. V win 98se pa tud. Pa ne pozabit na mrežo.

Spajky ::

MyComp/Dial-upNetw/Connections/Settings/ShowIcon after...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

~Panter~ ::

Močno se zavedam da morm omogočt dostop do neta, sej to mi že dela, še preveč ;(( . Pod dial-up pa nism nč dosegu ker se povezujem preko mreže!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako nastaviti LAN?

Oddelek: Omrežja in internet
3311550 (7220) Tomi
»

Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?

Oddelek: Strojna oprema
289525 (6461) bastadu
»

Program za ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
241930 (1325) mamut
»

Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
655156 (4392) Klemenn
»

Internet connection sharing

Oddelek: Omrežja in internet
321811 (1313) Quickbeam

Več podobnih tem