Forum » Pomoč in nasveti » Radeon9600xt in Asrock K7S41GX
Radeon9600xt in Asrock K7S41GX
gasper007 ::
Pozdrav
Moj problem je naslednji. Odkar imam novo matično (ASrock k7s41gx), imam v igrah kot sta npr. cod in cod2 tudi do 40fps manj kot sem jih imel prej ko sem imel Gigabyte GA-7va plato.
Zanima me, če je mogoče problem s kakšnimi nastavitvami npr. v biosu oz. kje drugje.
Je moja nova plata slabša kot prejšna in je to poslednica malega števila fps-jov? (ga7va ima npr. hitrost agp največ 4x, arock pa 8x)
Imam najnovejše driverje( kot sem jih imel tudi pred zamenjavo plate).
Za vse nasvete se vam zahvaljujem.
lp
Moj problem je naslednji. Odkar imam novo matično (ASrock k7s41gx), imam v igrah kot sta npr. cod in cod2 tudi do 40fps manj kot sem jih imel prej ko sem imel Gigabyte GA-7va plato.
Zanima me, če je mogoče problem s kakšnimi nastavitvami npr. v biosu oz. kje drugje.
Je moja nova plata slabša kot prejšna in je to poslednica malega števila fps-jov? (ga7va ima npr. hitrost agp največ 4x, arock pa 8x)
Imam najnovejše driverje( kot sem jih imel tudi pred zamenjavo plate).
Za vse nasvete se vam zahvaljujem.
lp
jan01 ::
A si posnel najnovejše driverje za matično(agp)?
http://majorgeeks.com/Sis_6506516616627...
Odinstaliraj gonilnike za grafično in matično(če si kaj sploh snemal), v safe modu počisti ostanke gonilnikov s prej installiranim driver cleanerjem, potem pa najprej posnemi za matično iz gornjega linka(rabiš le za agp, nič drugega), restart in potem še za grafično(spet najnovejše iz ati.com(priporočam Display Driver 9.8MB + odličen ati tray tools.
http://majorgeeks.com/Sis_6506516616627...
Odinstaliraj gonilnike za grafično in matično(če si kaj sploh snemal), v safe modu počisti ostanke gonilnikov s prej installiranim driver cleanerjem, potem pa najprej posnemi za matično iz gornjega linka(rabiš le za agp, nič drugega), restart in potem še za grafično(spet najnovejše iz ati.com(priporočam Display Driver 9.8MB + odličen ati tray tools.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | install driverjev mi poruši OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1095) | BmN |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28398 (18337) | smarty |
» | Zmrzovanje zaradi 8600 GT?Oddelek: Strojna oprema | 1399 (1145) | igor0203 |
» | nvidia MX440 in via apollo 133AOddelek: Zvok in slika | 980 (899) | Tomay |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4700 (3771) | Veron |