» »

Samsung 206bw VS 226bw

Samsung 206bw VS 226bw

rkasteli ::

Kupujem si še en LCD monitor za doma in sm najprej hotu vzet Samsungov novi model 226BW ki naj bi bil dokaj soliden za to ceno,sem pa opazil da obstaja tudi 206BW model z istimi specifikacijami kakor njegov malo večji brat. Monitor bom rabil predvsem za domačo rabo to se pravi internet,filmi, občasno kakšna igrica, glede na to da bo monitor lociran v spalnici se zna kdaj zgodit da ga bom kdaj tud za kakšn web design ponucu,če bo ponoč padla kakšna dobra ideja :) . Zdej ne vem a se splača dat tistih 70€ več za 22 incnega k razn velikosti jest ne vidm druge razlike.:\ Kukr sm inche preračunu je tavelk za 6cm večji. To se pravi je teh 6cm vrednih svojih 70€?
rkasteli

Pesimist ::

To ma TN matriko kar pomeni da je nekvalificiran za filme. Tocno v center moras gledat da vidis tisto kaj placas. Ce pa slucajno kdo lezi zraven tebe torej gledata dva je monitor totalka zakurc.
Niti ce v center gledas ni kota ki bi bil 100% da se monitoru nebi vidla TN matrika. Za igre pa je odlicen, sta oba. Najbol odzivna od vseh monitorju na svetu te velikosti. Torej pure gaming nic druga prakticno.
Jaz mam drugac 226BW in v gejmah roxa po kvaliteti slike pa je bil prejsni Samsung 215TW 100x bolsi in kotah. Je pa bil 100x slabsi pri igrah tak da se nekak izenaclo :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

rkasteli ::

Če oba z drago gledava kakšen film tko al tko zadevo priključim na TV ,če sm pa sam se mi pa ne da preklapljat zadeve in kar na kompu gledam,tko da glede kotov me niti ne skrbi. Res je tudi da je TN matrika ampak v kolikor je kakšna malo boljša se cena tkoj dvigne na 500€ tok pa ne bi dal ravno za monitor ki bo namenjen čisto amaterski rabi.
rkasteli

krofnik ::

kej tazga vzem AOC monitor
je ful pocen, pa še 22 inčni je!
za tist kar boš ti rabu, ni treba da so glih neke profi karakteristike

Pesimist ::

Samo zram samsunga se obvezno pristej do 100 euro za neko drzalo ce se nimas ker obstojeco je nikakvo. Se na mizi mam tezave pravi kot ven dobit.

rkasteli ::

Imam nosilec na steni tako da ni problema. AOC ne pride v poštev ker kakor sem gledal ima samo VGA port.
rkasteli

Pesimist ::

levo pa desno kot ni problematicni je pa gor in dol inker monitor nemores bol dol zasukat kot cisto ravno je sranje pri visokih mizah oz niskih stolih lol.

Matej_K ::

Sawyer poznam to...Ni nagiba naprej...

Priporočate kkšen pocen stojalo, ki bi ga dal na steno vzadi, pa da bi biu okol 25cm od stene..
... .. .

Pesimist ::

ja ze samo te pa ni vec poceni monitor :D . Mene osebno ne moti ker mam dovol visok stol ampak kolega jamra ko ma bol visoko mizo in gledanje z pojsle je no go :D

Pujcek ::

v specifikacijah sta sicer oba kota (viewing angle) podana enako velika...
:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri 22" LCD monitor kupiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018894 (7377) ST-777
»

Kateri monitor (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7616217 (14626) skyline
»

kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
35850514 (22159) silo
»

Nakup LCD monitorja za Igranje iger, lepo prosim za nasvete

Oddelek: Kaj kupiti
202342 (1751) DrSergioDJ
»

LG preseneča z odličnima 22" LCD monitorjema!

Oddelek: Kaj kupiti
192731 (1656) Pesimist

Več podobnih tem